Právě je stř led 24, 2018 11:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Anketa používáte při své práci v Blenderu skripty?
Ano často 28%  28%  [ 5 ]
Ano občas 33%  33%  [ 6 ]
Ne vůbec 39%  39%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 18
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 1:27 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 8:37 pm
Příspěvky: 1210
By mě zajímalo kolik tady z Vás blenderistů používá skripty?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 1:38 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1140
Bydliště: Praha
minimalne


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 1:46 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 08, 2009 7:26 pm
Příspěvky: 312
Jo sem tam se šiknou, ale ne zas tak moc abych si je psal.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 2:09 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 8:37 pm
Příspěvky: 1210
třeba nevím jak vyselektovat objekty bez materiálů tak na to hodlám si napsat skript :)

pokud někdo ví jak na to sem s tím


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 10:16 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 25, 2009 3:24 pm
Příspěvky: 657
ehm... počítajú sa skripty mimo blender? :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 11:51 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1204
Bydliště: Vsetín
tuhle srandicku jsem se zatim nenaucil pouzivat, skripty holt nejsou ma parketa. ale pri procitani ruznych zdejsich temat jsem jiz narazil na nejeden, ktery bych obcas i vyuzil. jsem ale strasny bordelar a kdyz neco stahnu, za mesic uz ani nevim, kam to bylo a co to ma delat. :-D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř říj 20, 2010 9:05 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 26, 2007 8:23 pm
Příspěvky: 399
G_Taurus píše:
třeba nevím jak vyselektovat objekty bez materiálů tak na to hodlám si napsat skript :)

pokud někdo ví jak na to sem s tím

Ja zkousel scriptovat jen v 2.5 tam to je celkem lehke a to co rikas by nemnel byt problem. ted sem trosku mimo net pac sem cerstve na intru takze az se dostanu na icq tak se muzem dohodnout :wink:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř říj 20, 2010 11:29 am 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Používam jedine tak na import export.
Sem tam si napíšem nejaký skript ktorý mi uľahčí prácu..Naposledy na generovanie waypointov.
Ak sa počítajú skripty pre BGE, tak tých teda píšem dosť :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř říj 20, 2010 3:49 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 8:37 pm
Příspěvky: 1210
já hlavně obkoukávám z jiných softů vychytávky, které plánuju přepsat do Blenderu formou skriptů.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz