Právě je ned úno 18, 2018 9:07 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Open new card
PříspěvekNapsal: pon dub 25, 2011 9:04 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Mam taku pripomienku, dalo by sa spravit ze by pri kliknuti na hocijaky link by sa automaticky otvorila nová karta??(ako pri mozille alebo opere) Prípadne pri starších IE by sa otvorilo nové okno. Je to preto, ze vzdy ked kliknem na dajaky link, niekde ma to presmeruje a ja to automaticky vypínam, takze musim znova zapnut cely blender3d.cz. Dalsia vec , ked kliknem na link, nikedy sa preklikávamajdalej a potom cely b3d.cz mam v keli tiež.
Príp ci by sa to nedalo urobiť ako volitelné pre každého usera
Diki


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: pon dub 25, 2011 10:50 pm 
Offline
.........
.........
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 25, 2004 1:45 pm
Příspěvky: 1517
Bydliště: Mělník
yup...tato problematika mě občas též trápí...
Změna není složitá...záleží na adminech...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: úte dub 26, 2011 12:49 am 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 27, 2009 2:27 pm
Příspěvky: 567
Just klick on the link with your mouse wheel :P Já to dělám tak nějak automaticky na kterýkoliv stránce a nemám problém.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: úte dub 26, 2011 12:30 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
no to mas OK , len my konzervatívny klikači s tým máme problémy :emo26:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: úte dub 26, 2011 6:09 pm 
Offline
_
_
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 11, 2004 4:55 pm
Příspěvky: 1439
Bydliště: Prostějov/Brno
To, že by se na klik na link automaticky otevřela nová záložka se mi osobně fakt nelíbí, na stránkách, kde to tak je mě to docela prudí. Ale jsem taky zvyklej používat prostřední tlačítko/kolečko myši.

Zkusím vyzkoumat, jestli se to dá povolit v user preferencích, aby si to mohl případně každý nastavit jak mu vyhovuje. Pokud ne, tak jsem spíše proti. :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: úte dub 26, 2011 8:27 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 08, 2009 7:26 pm
Příspěvky: 312
No hele nevím, já teda jsem zvyklej už dlouho používat kolečko a makra. Když pak máte prohlížeč zaházenej lištama jak ste se probírali forem nebo linkama je hruza.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: stř dub 27, 2011 8:21 am 
Offline
666
666
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 27, 2004 5:34 pm
Příspěvky: 968
Bydliště: Prostějov
Jak již mnozí předemnou psali, pokud mě zajímá nějaký link mám kolečko na myši a šup s tím do nové záložky. Proto nevidím jedinný důvod se tímto požadavkem zabývat. :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: stř dub 27, 2011 2:22 pm 
Offline
.........
.........
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 25, 2004 1:45 pm
Příspěvky: 1517
Bydliště: Mělník
beru zpět...kolečko mi uniklo :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: stř dub 27, 2011 4:11 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
zkuste si kliknout kolečkem na noteboocích, když neni k dispozici myš;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: stř dub 27, 2011 4:46 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 22, 2010 3:44 pm
Příspěvky: 87
Bydliště: Varnsdorf
Váca píše:
zkuste si kliknout kolečkem na noteboocích, když neni k dispozici myš;)
Co třeba praví tlačítko myši a otevřít jako nový list apod. Dneska to má každej prohlížeč, a pochybuju, že tady někdo používá starej prohlížeč. Jinak dobrej pokus. :emo05:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: stř dub 27, 2011 5:03 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 08, 2009 7:26 pm
Příspěvky: 312
rosenkreuz: To snad ne to trvá pomalu věky :D Ale u ntbk je to fakt svinstvo to překlikávat !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: stř dub 27, 2011 5:18 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
rosenkreuz:
1. předchozí příspěvky se necitují :wink:
2. to máš sice pravdu, ale dělat to takhle s každým odkazem, zvlášť když sem zavítám jednou za čas..je to k zešílení :-)
3. když se chci podívat co je nového a nemám přístup k pc, lezu sem z mobilu a jelikož mi Opera 11 na mobilu padá, musim používat standardní prohlížeč S60 5th a tam možnost otevření v novém listu není..(a že je to dost často, když teď nemám ani ntb)

.. nejlepší by byla ta volba v User Preferences, ale nejsem žádnej webmaster, abych věděl, jestli to jde nebo ne..každopádně je to jen můj osobní názor a důvod, proč bych to uvítal :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: stř dub 27, 2011 6:31 pm 
Offline
_
_
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 11, 2004 4:55 pm
Příspěvky: 1439
Bydliště: Prostějov/Brno
Tak jsem se prohraboval nastavením fóra a bohužel jsem nenašel možnost dát tohle jako user preferenci. Možná i na tohle existuje nějaký plugin, ale těm se obecně snažíme vyhýbat (kvůli bezproblémovému udržování fóra), takže ačkoli beru argument mobilů, notebooků atd., bohužel nemůžeme vyhovět.
Moc bych se ale nedivil, kdyby některé prohlížeče umožňovaly nastavit automatické otevírání linků do nových panelů...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: stř dub 27, 2011 6:31 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
POdla mojho nazoru je tiez najlepsie urobit zaskrtavacie policko v User Preferences.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open new card
PříspěvekNapsal: stř dub 27, 2011 6:38 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 31, 2007 2:39 pm
Příspěvky: 569
Bydliště: ČR> Frýdek-Místek >Frýdlant n.O.> Pržno
ctrl + levé myšítko by mělo posloužit na otevírání nových tabů (pro ty notbůkáře)
shift + levé myšítko pro operu (furt něco extra!)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz