Právě je úte srp 14, 2018 3:21 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Yafaray chyba
PříspěvekNapsal: sob říj 24, 2009 11:55 am 
Offline
..
..

Registrován: úte srp 18, 2009 9:36 pm
Příspěvky: 35
Bydliště: Vsetín
Ahoj, píšu sem, protože po nainstalování yafaraye mi nejde spustit jeho render. Píše to Phyton script error: check a console.

Traceback <most recent call last>:
File (uvozovky)<string>(uvozovky), line 1, in <module>
File (uvozovky)C:\Users\User\AppData\Roaming\Blender Foundation\Blender\.blender\scripts\yafaray_ui.py(uvozovky), line 19, in <module>
import platform
ImportError: No module named platform

Mám nainstalovaný phyton 2. a 3. (další označení x.2.3 sem zapoměl).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Yafaray chyba
PříspěvekNapsal: úte lis 03, 2009 3:29 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte srp 18, 2009 9:36 pm
Příspěvky: 35
Bydliště: Vsetín
Díky, už nemusíte psát poradil sem si sám, je třeba jen používat správné verze blenderu, pythonu a yafaray. Na poprvé sem si toho nevšiml.

Aktuální verze yafaraye se shoduje s blenderem 2.49 a a s pythonem 2.6.2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yafaray chyba
PříspěvekNapsal: ned lis 08, 2009 6:31 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 06, 2008 5:13 pm
Příspěvky: 571
Bydliště: Wallachia (Vsetín)
No já s BLD 2.49b Yaf 0.1.1 a Pythonem 2.6.2 nerozjel... Píše to chybu v nějaké dynamické knihovně, a když jí tam ám, tak to zase píše že to nemůže najít nějaké Pyth scripty, které tam samozřejmě jsou.. :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Yafaray chyba
PříspěvekNapsal: pon lis 09, 2009 10:41 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte srp 18, 2009 9:36 pm
Příspěvky: 35
Bydliště: Vsetín
Jak už sem psal, chce to blender verzi 2.49 a né b.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yafaray chyba
PříspěvekNapsal: úte lis 10, 2009 5:50 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 06, 2008 5:13 pm
Příspěvky: 571
Bydliště: Wallachia (Vsetín)
Hmm, tak jsem to stále nerozjel :emo27:
http://img24.imageshack.us/gal.php?g=blenderx.png :|
mám tedy blender 2.49a, Python 2.6.2. a nejnovější YafRay.. Na všech verzích co jsem zkoušel, to háže tyhle chyby :emo23:
Že by W7 s tím měli problem?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yafaray chyba
PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 5:15 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte srp 18, 2009 9:36 pm
Příspěvky: 35
Bydliště: Vsetín
Tak to nevim, já sem rád že sem to nějak rozběhal, ale co tak zkusit starší kombinaci verzí, jo a (asi to víš, ale) není jedno v jakém pořadí to nainstaluješ.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yafaray chyba
PříspěvekNapsal: čtv lis 19, 2009 12:46 am 
Offline
..
..

Registrován: úte zář 01, 2009 2:30 pm
Příspěvky: 39
No to je zaujimave, mne praveze Bledner 2.49b + Python 2.6.2 a YafaRay 0.1.1 funguje. A ked je to tak, ako pisal Juricaj, ze to nie je jedno v akom poradi je to nainstalovane, tak ja som to instaloval takto: 1.Blender 2.YafaRay (uz vtedy fungoval) 3.Python a YafaRay funguje stale. Len teraz nie som si na 100%(asi tak na 75% som si isty) isty ze Pythona som instaloval neskor nez YafaRay.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yafaray chyba
PříspěvekNapsal: pát úno 12, 2010 7:10 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 06, 2008 5:13 pm
Příspěvky: 571
Bydliště: Wallachia (Vsetín)
Štaszný člověk,. mě to prostě nefunguje ať instaluju co instaluju... na notebooku s XP mi to šlape jak po másle.. na desktopi s W7 ani za prase nerozjedu..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yafaray chyba
PříspěvekNapsal: sob úno 13, 2010 5:32 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
Juricaj píše:
Jak už sem psal, chce to blender verzi 2.49 a né b.

tak v tom případě nšchápu, jak mi to může fungovat :-D
Still-Alive - mno mám W7 Ultimate 32b, Blender 2.49b, python 2.6.2, exporter 0.1.1 (ale na verzi yafaraye si už nevzpomenu :? )
themember - já instaloval v pořadí : blender, yafaray(nešel), python 2.6.2 (šel) a víc sem k tomu nepotřeboval :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yafaray chyba
PříspěvekNapsal: pát zář 30, 2011 3:31 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 26, 2010 11:28 pm
Příspěvky: 392
Bydliště: Mělník
Tak pořadím to nebude - mám všecky verze všeho úplně stejné, instaloval jsem také v pořadí B, Y, P a nejede... :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yafaray chyba
PříspěvekNapsal: pát zář 30, 2011 4:24 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Jergon:Ani mne to nikdy nejde, pokial nenainstalujem Python 2.6.0! nie 2.6.2, som si na 80% isty ze to bude tým ;)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz