Právě je pát lis 16, 2018 8:11 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 12, 2008 10:22 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob led 05, 2008 3:12 pm
Příspěvky: 36
Kdyz ja jsem měl v riti Zdroj tak si mi ty vetracky tocili bedna pipala jak na 1 maje aji dokonce se HDD chvilu tocil.Po te co jsem vymenil vsechny kompnenty a zdroj na poslednim miste :-D tak mi v poho vsechno slo ale 3 mesice potom sem oddelal Ramky takze sem si musel koupit nove.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 12, 2008 10:28 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 14, 2005 8:13 pm
Příspěvky: 1017
Bydliště: Plzeň
no tak to je super... :lol: jeste ze sem neposilal na reklamaci samotnou desku, ale celou skrin, desku+procesor+zdroj+ramky... tak snad bude zniceny neco z toho. :oops:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 12:24 am 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
jameri: no moc se me nechce verit ze si s oddelanym zdrojem (aniz by se jakkoli projevil) castecne nakopl pc to je dost nerealne :wink:
oddelanej zdroj:
je slyset: praskani bruceni a dalsi ne normalni zvuky
-byl cejtit smrad a z bedny vysel lehky kour jak od cigarety
-zajiskril

zatim s temadle zavadama sem se setkatl, s prvni a posledni zavadou slo PC nahodit pri nejmensim z poloviny, ale sprostredni zavadou ani nahodou, tak ze ti na 100% neverim ze ti PC slo nakopnout...

veril bych kdyby ti odeslo neco jinyho ale u zdroje je to docela doooost poznat kdyz se s nim neco stane :) aspon mam takovidle zkusenosti :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 8:31 am 
Offline
666
666
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 27, 2004 5:34 pm
Příspěvky: 968
Bydliště: Prostějov
Bumpkin píše:
veril bych kdyby ti odeslo neco jinyho ale u zdroje je to docela doooost poznat kdyz se s nim neco stane :) aspon mam takovidle zkusenosti :)


V životě jsem už potkal "vadných" zdrojů na desítky, jestli né více. S čistým svědomím mohu prohlásit, že z 90% na něm nepoznáš sluchem, hmatem a po čuchu vůbec nic. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 10:26 am 
Offline
.........
.........
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 25, 2004 1:45 pm
Příspěvky: 1517
Bydliště: Mělník
Taky mi odešel zdroj...Zprvu jsem nevěděl čím to je,že PC mi naběhne a chvilku na to spadne...
Pak jsem zjistil že mám zadřenej větráček u zdroje,ale bylo už pozdě...i po výměně větráčku se zdroj už nepodařilo nahodit...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 11:00 am 
Offline
..
..

Registrován: sob led 05, 2008 3:12 pm
Příspěvky: 36
Bumpkin:Fakt že jo.Ten problém se stupňoval.Zapl jsem si CSko a po 3 minutách spadlo cely PCko.Zapl jsem si CSko znova a po 1 minutě spadlo.No a potom to jenom všechno vrčelo a pipalo a monitor byl zapnutej ale jako by vubec nekomunikoval s PC.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 1:20 pm 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
SirThomas: hehe je pravda ze mas veci zkusenosti (kam se hrabe moje obcasny stourani se v PC :lol: ) tak ze mas urcite pravdu :wink:

Genom: no praveze ja to posuzuju ze svy vlastni zkusenosti, kamarad prijel na nasi lanku a jak byl natesenej tak nenechal pc trochu odstat (venku byla doooost velka zima) no a honem honem ho zapojil a zapl a z PCcka se jen zakourilo (zdroj vzal sebou disk a desku s ramkama), no a moje PC (todle co ted mam) tak dostalo mirny predpeti (v cezu jsou pekny pip zvlast tady u nas) pote mi zacal zdroj silene praskat a brucet (asi v haji predpetova pojistka nebo neco takovyho, byl to podobnej zvuk jako u el. mototru kdyz je v haji) vse slo krasne zapnout ale PC nenaskocilo, nakonec reklamace disku (z 320GB mi zustalo jen 60gb) a zdroje, no a sousedovi se z jeho eurocasu silene zajiskrilo a hned mu neslo zapnout PC ale po chvilce vystydnuti mu fonguje vse stejne (ale tomu zdroji uz bych moc neveril )

jameri: ale tak kdyz se ti vypinalo PC tak si musel ocekavat nejakou zavadu ne?? to si fakt na nem hral dal a neresil to?? nezacal hledat kde je problem?? :) :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 2:12 pm 
Offline
666
666
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 27, 2004 5:34 pm
Příspěvky: 968
Bydliště: Prostějov
Bumpkin píše:
no praveze ja to posuzuju ze svy vlastni zkusenosti, kamarad prijel na nasi lanku a jak byl natesenej tak nenechal pc trochu odstat (venku byla doooost velka zima) no a honem honem ho zapojil a zapl a z PCcka se jen zakourilo (zdroj vzal sebou disk a desku s ramkama),


Jo sražená vlhkost je strašnej prevít. Chceto +- 2 hodiny při pokojové teplotě nechat jakýkoliv elektrický přístroj "odstát". Mě se to naštěstí nikdy nestalo, ale znám dost lidí co si takhle odvařili PC, videa a podobně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 6:44 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 14, 2005 8:13 pm
Příspěvky: 1017
Bydliště: Plzeň
zdroj bude v urcite v pohode.. neni to zadnej Fortron nebo Eurocase ale kvalitni Seasonic :) .. sam sem zvedavej kde se objevi zavada.. a doufam ze me to bude stat jen postovny. :oops:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 10:24 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob led 05, 2008 3:12 pm
Příspěvky: 36
Bumpkin:Jen sem myslel že je to dočasné....ale nebylo :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 10:33 pm 
Offline
.....
.....

Registrován: sob srp 20, 2005 5:03 pm
Příspěvky: 539
[quote="Sagi"]zdroj bude v urcite v pohode.. neni to zadnej Fortron nebo Eurocase ale kvalitni Seasonic :) .. quote]
Nemysli si, ze sa ti aj ta najlepsia suciastka nedokaze pokazit, niekedy sklame ten najsilnejsi clanok...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz