Právě je pon pro 17, 2018 10:30 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MultiRacer
PříspěvekNapsal: sob bře 08, 2008 4:56 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 03, 2006 9:44 pm
Příspěvky: 233
MultiRacer
S bráchou jsme nedávno dodělali hru MultiRacer. Modely i tratě jsou vytvořené v Blenderu. Hra samotná byla napsána v C++, využívá knihovnu OpenGL na grafiku a OpenAL na zvuky. Podporuje Windows i Linux.

Aktualizace 20. března 2011
http://www.franticware.com/multiracer
Vychází update hry Multiracer. Kromě změn kosmetického charakteru přináší zásadnější rozšíření - závody s ghostem v single playeru. Važte si toho! Hrabat se ve tři až čtyři roky starém zdrojáku není žádný med a už se to pravděpodobně nebude opakovat.

Pokud náhodou narazíte na nějaký bug, budu vděčný za jeho nahlášení. Při reportu bugu je důležité podat co nejvíce informací o systému, kam patří zejména verze OS, typ GK (+verze OpenGL, verze ovladače), procesor atd.

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Naposledy upravil frca dne pon bře 21, 2011 11:58 pm, celkově upraveno 4

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 08, 2008 5:15 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 21, 2004 3:09 pm
Příspěvky: 1749
Bydliště: Ostrava
Docela jsem se vyřádil. Pěkné. :wink:
A co mě opravdu těší, že jsi nezapomměl na uživatele Linuxu. Díky. :thumbsup:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 08, 2008 5:18 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
tohleto se ti povedlo..mě se to líbí..všechno...ale mohla by tam být ruční brzda :lol: ale to už si hodně zase vymejšlim :D ale je to fakt dobrý..aspoň budu mít co hrát :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 8:24 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 26, 2007 8:23 pm
Příspěvky: 399
Jednou sem premejslel ze bych udelal neco podobnyho co by behalo po lance a slo by to i preshamachi kdyby byl solidni ping jinak ta hra je v celku vychytana fakt dobry :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 12:04 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 03, 2006 9:44 pm
Příspěvky: 233
S tou ruční brzdou by to nebyl zas až takový problém, spíš jde o to, že je potřeba co nejvíc hráčů nacpat na jednu klávesnici (každý nemá gamepad). Jako nejlepší mi přišlo dát každému hráči 4 klávesy, a tam už se ruční brzda namapovat nedá.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 4:19 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 30, 2005 1:50 pm
Příspěvky: 1316
Bydliště: Praha
Skvělý skvělý, vážně promakaný, do detailu. Dva věci:
prudké brždění by možná mělo hodit auto taky do smyku, takhle je to jakoby měly ABSko
nějaký limit poškození (dmg odvozená od rychlosti v jaké auto narazí)
Ale jak řikám, je to vážně super promakaný, jen tak dál!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 8:47 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: stř bře 05, 2008 9:38 am
Příspěvky: 136
KDyž jsme hráli 4 tak jeden nemohl zatáčet,druhému nešel plyn...JEdiná výtka.ALe jinak supr!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 11:03 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 26, 2007 8:23 pm
Příspěvky: 399
Bosf: jo ale to neni hrou ale klavesnici


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 10, 2008 2:52 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: stř bře 05, 2008 9:38 am
Příspěvky: 136
njn.Vím.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 31, 2009 12:01 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob lis 01, 2008 12:00 pm
Příspěvky: 74
Bydliště: Písek
týjo, uplně luxusní :) ta škocna je boží.. co takhle vydat mod na víc aut a tratí? co se detajlů týče tak mi chybí jen světelné efekty a lepší zvuk motoru ;) fakt fajne, taky bych se chtěl naučit v game enginu, ale asi největší problém je že to co mam sem nedoved dostat do spustitelného exe souboru
s kámošem se skvěle vyřádme o hodinách informatiky :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 31, 2009 1:07 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 21, 2004 3:09 pm
Příspěvky: 1749
Bydliště: Ostrava
TOBiAS02 píše:
ale asi největší problém je že to co mam sem nedoved dostat do spustitelného exe souboru

Tak to je to nejmenší. V roletce "File" vyber "Save Game as Runtime". :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 31, 2009 2:12 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: čtv úno 26, 2009 10:05 pm
Příspěvky: 38
jj aj mne sa to paci.. ako dlho si priblizn robil??? :?:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 31, 2009 2:23 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
mna by zaujimalo: auta mate vlastne? low poly? skadial mate zvuky? aj ja potrebujem par zvukov, zatial ich iba kradnem z Mafie :twisted:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 31, 2009 3:39 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: sob srp 23, 2008 9:24 pm
Příspěvky: 39
jé.. zábava na nudný hodiny ve škole... :D :D ale je to supr!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 06, 2009 8:58 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 03, 2006 9:44 pm
Příspěvky: 233
Jee, tematko ozilo. Takze postupne:

Citace:
taky bych se chtěl naučit v game enginu

Tato hra neni udelana v blender game enginu, ale normalne klasicky naprogramovana v c++. Blender jsme pouzili jenom na modelovani.

Citace:
nedoved dostat do spustitelného exe souboru

Tak v tom ti neporadim, protoze to taky neumim. A ani bych to nevyuzil, protoze v BGE nedelam.

Citace:
ako dlho si priblizn robil???

1 rok, a dost jsem zkrouhaval puvodni zamery, aby se to stihlo

Citace:
auta mate vlastne? low poly?

jj, low poly, delal jsem je ja...

Citace:
skadial mate zvuky?

u hry je readme a tam jsou myslim nektere zdroje, free servery se zvuky.
nektere jsem nahraval sam (treba zvuk skodovky)


Pokud bych chtel ciste hypoteticky udelal dalsi dil, uvitali byste, kdyby byl "moddable"? Tzn. moznost navrhu vlastnich trati a mozna i aut? A chtel by nekdo i spolupracovat? Ale upozornuju, ze su perfekcionista (to je mozna videt na tech autech), takze kazdeho bych nebral. Navic mam dojem, ze tady jsou prevazne mistri v hi-poly, coz je oblast, ve ktere jsem mimo zase ja. A samozrejme se bavime jenom opravdu zcela hypoteticky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz