Právě je stř pro 19, 2018 12:23 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned úno 27, 2005 2:22 pm 
Offline
....
....

Registrován: pon lis 01, 2004 10:05 am
Příspěvky: 231
Prosimvás jak se spouštějí pluginy ve phososhopu? :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 27, 2005 2:40 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 18, 2004 10:25 am
Příspěvky: 412
strcej se do slozky plugins (adresar photoshopu) a po dalsim startu photoshopu se objevjej v paletce filters pod carou....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 04, 2005 12:53 pm 
Offline
....
....

Registrován: pon lis 01, 2004 10:05 am
Příspěvky: 231
No udělal jsem to jak si mi napsal ale.. nejde :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 04, 2005 1:18 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 18, 2004 10:25 am
Příspěvky: 412
to je divne skus se podivat do predvoleb a na cestu k zasuvnym modulum.....
Nektery filtry nejsou v paletce filters ale import/export...

co to je presne za filtr ?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz