Právě je pon zář 24, 2018 12:55 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Selekce vlasů
PříspěvekNapsal: pon srp 17, 2009 1:51 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 26, 2007 8:23 pm
Příspěvky: 399
Nevíte někdo jak se daj nejjednodušeji v nakem 2d editoru vyselektovat vlasy a by se dali snadno přebarvit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Selekce vlasů
PříspěvekNapsal: pon srp 17, 2009 2:13 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
2d editorom si sice ja predstavim hned aftre. verim ale ze ty mas na mysli photosrota resp. gimp. tam je to este jednoduchsie. bud cez farebne korekcie alebo manualne si ich vyselektujes maskami napriklad a potom HUE atp.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Selekce vlasů
PříspěvekNapsal: pon srp 17, 2009 9:38 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1206
Bydliště: Vsetín
mozna by mohl pomoci tento tutorial:
http://www.grafika.cz/art/photoshop/Tut ... vlasu.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Selekce vlasů
PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 12:49 am 
Offline
 ...
 ...

Registrován: pon čer 05, 2006 4:17 pm
Příspěvky: 134
Bydliště: Tábor
a nebo tady je pěkný tutoriál: http://grafika.sk/clanok/ako-selektovat ... garafii-1/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz