Právě je čtv dub 19, 2018 3:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Indigo render
PříspěvekNapsal: stř čer 01, 2011 11:19 am 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 23, 2011 12:26 pm
Příspěvky: 16
mam taky mensi problem vzdy ked chcem vyrendrovat nieco co som urobil v blenderi indigo mi vypise chybu: :emo23:


Přílohy:
Capture.PNG
Capture.PNG [ 33.82 KiB | Zobrazeno 3063 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Indigo render
PříspěvekNapsal: stř čer 01, 2011 3:44 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 08, 2009 7:26 pm
Příspěvky: 312
Nemáš nastavenou základní UV mapu pro model.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Indigo render
PříspěvekNapsal: stř čer 01, 2011 4:55 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 23, 2011 12:26 pm
Příspěvky: 16
hmm a niejaka dobra rada ako to urobit? :emo04:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Indigo render
PříspěvekNapsal: stř čer 01, 2011 5:17 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 08, 2009 7:26 pm
Příspěvky: 312
Jakou verzi blenderu používáš ? Jestli 2.49 a nižší, tak běž do záložky Editing (F9) a v rámečku máš text Sticky, UV Texture aVertex color. Velde nich sou tlačítka New. Klikni na to vedle UV Texxture a to by ti mělo postačit.
Pokud máš 2.5 a vejš, tak běž do záložky Obejct Data, sjeď dolu, k rámečku s textem UV Texture a dej vytvořit ( to plusko ) a hotovo.
Eště se zeptam, maš ten model natexturovaný ? jestli jo musíš texturam nastavit mapping na UV.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Indigo render
PříspěvekNapsal: stř čer 01, 2011 5:45 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 23, 2011 12:26 pm
Příspěvky: 16
pouzivam 2.49 a to co si mi poradil nefunguje vzdy to vyhadzuje tu istu chybu..natexturovane ich nemam...a uz som z toho zufali :emo04:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Indigo render
PříspěvekNapsal: stř čer 01, 2011 7:51 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 08, 2009 7:26 pm
Příspěvky: 312
Mno ja ti takhle moc neporadím, mě to indigo nefachčí už vubec. Ale máš pár možností jak to zjistit. Když si dáš novou scénu a nastavíš nějaký materiál, a dáš to renderovat, vyhazuje to pořád tu hlášku ? Jestli ne tak si porovnej nastavení kolem textur, atd. třeba tam něco uvidiš.
Další možnost co mě napadla, občas sem míval podobnej problem v Luxu a bylo to tím že jsem měl otočený některý normály, tak se podívej, ale tím by to být asi nemělo.
Dálší věc co můžeš skusit je, si to nanečisto uwrapnout, do prázdný plochy.
Jinak už fakt nevím :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz