Právě je stř led 17, 2018 12:44 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Network rendering
PříspěvekNapsal: úte srp 30, 2016 1:24 pm 
Offline
.
.

Registrován: úte srp 30, 2016 12:45 pm
Příspěvky: 2
Mam problem pripojit Slave ku Master. Ked to skusam na jednom PC ze si otvorim dvakrat Blender a v jednom dam pod Master-om Start servise a pri Slave-ovi dam refresh aby mi nasiel ip master-a tak to funguje, ale ked to iste robim na dvoch roznych PC v lokalnej sieti, tak to nefunguje. Slave nedokaze najst Master-a. Skusal som aj manualne na Slave-ovi zadat ip Master-a ale nefunguje to. Nevie niekto v com by mohol byt problem?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Network rendering
PříspěvekNapsal: čtv zář 01, 2016 9:04 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 8:37 pm
Příspěvky: 1210
a co firewall tam to máš na obou strojích povolené?

mělo by se tě to zeptat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Network rendering
PříspěvekNapsal: sob zář 03, 2016 8:50 pm 
Offline
.
.

Registrován: úte srp 30, 2016 12:45 pm
Příspěvky: 2
G_Taurus píše:
a co firewall tam to máš na obou strojích povolené?

mělo by se tě to zeptat

Hej v tom bol problem . diky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz