Právě je pon čer 24, 2019 4:17 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SELECT
PříspěvekNapsal: pát úno 08, 2013 2:35 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
Ahoj.

Potreboval by som poradit v zrejme dost banalnej veci. Vzdy ked mam vela objektov v scene a potrebujem niektoru z nich oznacit, tak sa mi oznacuju rozne ine okolo a pritom kurzor mam na tej co chcem. Existuje nejaka metoda ako nastavit "nieco"podla coho by sa selectoval spravny objekt?

Diky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SELECT
PříspěvekNapsal: pát úno 08, 2013 4:30 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 8:37 pm
Příspěvky: 1212
Alt+LMB podržet a vybrat si ala Diablo :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SELECT
PříspěvekNapsal: pát úno 08, 2013 5:21 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
Ok, diky.
R.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SELECT
PříspěvekNapsal: pát úno 08, 2013 6:26 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
A este v OUTLINER-y. Teda tak to robim ja. :emo02:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SELECT
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2013 9:15 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
Tomu som sa vyhybal, pretoze dost flakam oznacovanie objektov a mam potom same cube.020...... :emo28:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SELECT
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2013 11:59 am 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
si to premenuj :emo26:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SELECT
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2013 12:22 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 06, 2008 5:13 pm
Příspěvky: 571
Bydliště: Wallachia (Vsetín)
To je rada jak noha, to by ho asi nenapadlo :emo02:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SELECT
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2013 3:08 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Ja som si nikdy nic nepremenovaval a vzdy som sa v tom vyznal ^^


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SELECT
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2013 4:32 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
To aj ja, problem je len to oznacovanie o ktorom je toto vlakno.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SELECT
PříspěvekNapsal: stř úno 27, 2013 3:39 am 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
ještě funguje zoom ;) čím blíže k objektu tím přesnější výběr

G_Taurus: nemělo to být spíš Alt+RMB? v blenderu se vybírají objekty pravým tlačítkem nikoli levým :-) levým tlačtkem myši určuju kde bude 3D kurzor :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz