Právě je ned srp 25, 2019 2:15 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Cycles - Volume shader
PříspěvekNapsal: stř dub 18, 2012 2:01 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
Pouzivam Blender 2.62 a Cycles. Ale neviem tam najst volume shader. Robim nieco zle a ho len nevidim alebo musim mat inu verziu blendera?

Diky.

R.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cycles - Volume shader
PříspěvekNapsal: stř dub 18, 2012 2:14 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
Shadery...?


Přílohy:
volume.jpg
volume.jpg [ 14.59 KiB | Zobrazeno 1724 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cycles - Volume shader
PříspěvekNapsal: stř dub 18, 2012 6:33 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 15, 2005 10:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno
zkus build s názvem "Cyclone"
http://graphicall.org/?keywords=volume


Naposledy upravil vklidu dne stř dub 18, 2012 11:08 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cycles - Volume shader
PříspěvekNapsal: stř dub 18, 2012 9:24 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
Ok, dik. Tato verzia mi prebliskla pred ocami ale odradila ma hned jak som si rpecital, ze je 32bit pre Win a 64bit iba pre Linux. Tak asi skusim tu 32b zajtra v praci. Alebo vies o nejakej 64bitovej?

A tusite niekto kedy by mal vyjst oficialny build s touto feature?

Dik.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cycles - Volume shader
PříspěvekNapsal: stř dub 18, 2012 11:16 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 15, 2005 10:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno
tak to neporadim, jedu na os x

na něco oficiálního si budeš asi muset počkat, je to práce jednoho člověka ("storm_st"), více zde otázka / odpověď post #70:
http://blenderartists.org/forum/showthr ... ost2086638


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cycles - Volume shader
PříspěvekNapsal: čtv dub 19, 2012 9:22 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
ok, dik, takze buh vi... :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cycles - Volume shader
PříspěvekNapsal: čtv dub 19, 2012 2:35 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
vklidu píše:
tak to neporadim, jedu na os x

na něco oficiálního si budeš asi muset počkat, je to práce jednoho člověka ("storm_st"), více zde otázka / odpověď post #70:
http://blenderartists.org/forum/showthr ... ost2086638



Pocuj, stiahol som si ten tvoj projekt z blenderneco.org s tou krabickou od merkur stavebnice a skusam si na nej rozne nastavenia materialov. A dam tam sice na logo "blender" na vrchnu cast krabicky logo cez UV mapping a dam cez to iste mapovanie a textury aj displacement ale nedokazem nejak prist na to ako kontrolovat intenzitu toho displace? nevies poradit?

Inak ten tvoj obr gt580 ma za 5sec fertig... :) je to pecka. Tento vysledok s internalom za 5sec nehrozi. :) Pardon, toto co posielam je fertig za 3sec... :)


Přílohy:
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg [ 140.81 KiB | Zobrazeno 1676 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cycles - Volume shader
PříspěvekNapsal: čtv dub 19, 2012 3:00 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
NO comment proste. Diky. ;) Pomaly sa do toho dostavam.


Přílohy:
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg [ 151.77 KiB | Zobrazeno 1669 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz