Právě je stř zář 18, 2019 4:01 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CYCLES HAIR
PříspěvekNapsal: sob bře 10, 2012 3:00 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
Ok, diky. Prosim mam este jeden dotaz. Ten uz pozorujem od doby ked vysla 2.5. Ze sa mi vzdy panel nastrojov zvacsi na strasidelne kone. Hrozne neprehladne, pretoze musim bowsovat posuvnikom daleko ked nieco chcem. A nechapem praco? Niekedy je to normlane velke ako to ma byt a potom zrazu samo od seba sa tozvacsi a je to kon ze az. 2.4x verzie to vobec nerobili... Nestretli ste sa s tym?
R.


CTRL+H - je spravna odpoved. Diky. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CYCLES HAIR
PříspěvekNapsal: sob bře 10, 2012 5:50 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 17, 2009 2:29 pm
Příspěvky: 251
Bydliště: Desná
Samo od sebe se mi ještě nestalo aby se UI rozhodilo. Ale stává se mi to když otevírám soubory pro Blender, které vytvořil někdo jiný s jinak nastaveným UI ... nebo popřípadě ještě z verze 2.4x. Soubor .blend v sobě obsahuje i nastavení rozložení jednotlivých prvků UI a při otevírání každého souboru máš v levo možnost zaškrtnout políčko "Load UI". Pokud to nebude zaškrtnuté, tak ti to s tvým rozhraním nic neudělá. Jinak nevím co by tenhle problém mohlo způsobovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CYCLES HAIR
PříspěvekNapsal: sob bře 10, 2012 6:36 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
To tlacitko UI poznam a bezne ho pouzivam. Delma na dvou stanicich najednou a to sa celkom zide take tlacitko obcas. Moj problem je iny, posielam screenshot:


Přílohy:
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg [ 37.08 KiB | Zobrazeno 1025 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CYCLES HAIR
PříspěvekNapsal: sob bře 10, 2012 7:26 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 17, 2009 2:29 pm
Příspěvky: 251
Bydliště: Desná
Nevím jak by se dalo předejít tomu aby se to samo od sebe zvětšilo, ale manuálně zmenšit to můžeš pomocí Ctrl + Střední tlačítko myši (stisknout a táhnout).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CYCLES HAIR
PříspěvekNapsal: sob bře 10, 2012 7:29 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
Diky. To mi bohate stačí. Skúsim to.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz