Právě je ned srp 25, 2019 2:10 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problém s properties
PříspěvekNapsal: ned úno 26, 2012 9:20 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 31, 2007 2:39 pm
Příspěvky: 569
Bydliště: ČR> Frýdek-Místek >Frýdlant n.O.> Pržno
Těžko ti pomoct, když pořádně nevím co potřebuješ, nicméně zkus File > Load Factory Settings a pak CTRL+U

popř zkus nahradit startup.blend za ten můj (viz příloha), já ho mám na XP v

c:\Documents and Settings\Michal\Data aplikací\Blender Foundation\Blender\2.62\config\

taky jsem něco posral a pak mi to nechtělo vůbec nastartovat a jak jsem to vyměnil za starší tak to šlapalo


Přílohy:
startup.zip [61 KiB]
29 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s properties
PříspěvekNapsal: pon úno 27, 2012 2:56 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 31, 2007 2:39 pm
Příspěvky: 569
Bydliště: ČR> Frýdek-Místek >Frýdlant n.O.> Pržno
hmm tak to nevím, možná problém s grafikou, ale těžko říct, s tím asi nepomůžu


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz