Právě je pon črc 13, 2020 7:54 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s vertexy_2.6
PříspěvekNapsal: úte pro 06, 2011 11:31 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte črc 28, 2009 5:40 pm
Příspěvky: 76
Nainstaloval sem 2.6ku a kdyz oznacim vertex,tak se rozsviti uplne jinej a nebo dokonce nekolik..takhle se vazne delat neda :D ani po preinstalovani se to nemeni.Nevite jak vyzrat nad timhle celkem vtipnym problemkem?dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s vertexy_2.6
PříspěvekNapsal: sob pro 24, 2011 2:15 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 31, 2006 9:46 am
Příspěvky: 548
Niečo podobné sa deje aj mne na jednom PC. (Na druhom je všetko OK.)
Už 2.59 mi tak blbla. Vertex a edge označím len v režime, kde sa dajú selektovať aj skryté oblasti na druhej strane meshu :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s vertexy_2.6
PříspěvekNapsal: ned pro 25, 2011 1:31 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: ned kvě 27, 2007 6:15 pm
Příspěvky: 143
Bydliště: Praha
Taky mi to dela, ale jenom na pocitaci s ATI grafarnou, nevim jestli to uz nekdo hlasil jako bug, ale bylo by načase, je to fakt na palici.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s vertexy_2.6
PříspěvekNapsal: pon pro 26, 2011 12:38 am 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
panove bylo by dobre sem aspon napsat jake grafiky pouzivate pro zobrazovani gui....


Dreamak: hmm a zkousel sia ktualni ovladace? ja jen ze tento problem byl odstranen nekdy v roce 2003-5 v ovvladacich pro Ati/AMD karty... to jen tak mimochodem (tyka se win verze nevim jak na linuxu ale s velkou pravdepodobnosti take)

kazdopadne bych doporucoval udelat aktualizaci ovladacu graficke karty at uz mate Ati/AMD ci Nvidia kartu, pokud pouzivate nejake low grafiky (intel nebo Via) doporucil bych si procist podporu funkcnosti (co vsechno ty grafiky zvladaj a jake ficury podporuji) a pak porovnat s tim na cem jeden nebo co vyuziva ke svemu chodu blender, predpokladam ze u takovych to grafik nebude vse OK (starsi grafiky)....
mam odzkouseno ze vse krasne bezi na Intel HD 3000 zde neni pod win zadny problem (pod linuxem problem muze byt nevim jak casto tam vychyzi ovladace!!!)

Dreamak: nasledne nevim proc by se to melo hlasit jako Bug primo blender tvurcum... tady je spis problem s ovladacema grafiky, pokud nebude v ovladacich podpora pro urcite funkce nemuze byt ani ze strany programu.... tohle spis hlas tvurcum ovladacu grafik

PS: proc by jinak Nvidie delala program kde vysila sve programatory do hernich studii?? ze by kvuli tomu aby optimalizovali ovladace primo pro nejkou hru?? to same je pak u programu..... to jen tak mimochodem :-) (samozdrejme programator pak optimalizuje chod hry pro Nvidii)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz