Právě je ned srp 25, 2019 7:38 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nastavení češtiny v blenderu 2.6
PříspěvekNapsal: ned říj 23, 2011 6:27 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 04, 2006 8:11 am
Příspěvky: 1148
Bydliště: Pardubice
Musíš do uživatelských nastavení (user preferences) -> tam na poslední záložku System -> v ní vpravo dole se zaškrtne "International Fonts" a pod ním vybereš jazyk a pak ještě níže co chceš všechno překládat. 8-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení češtiny v blenderu 2.6
PříspěvekNapsal: ned říj 23, 2011 8:27 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 8:37 pm
Příspěvky: 1212
Ctrl+U


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení češtiny v blenderu 2.6
PříspěvekNapsal: pát pro 16, 2011 6:44 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 04, 2006 8:11 am
Příspěvky: 1148
Bydliště: Pardubice
čeština má všechny potřebné háčky a čárky. Mě se zobrazuje korektně.
Jediné, kde to úplně nemusí fungovat (ale mě to nyní již bez problémů funguje), tak jsou velká písmena s čárkami a háčky. 8-)

Nuže nejlépe pošli screen a třeba budeme moudřejší.

BTW: Jakou verzi blenderu používáš?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz