Právě je pon zář 16, 2019 11:30 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 2 UV mapy na 1 objektu, 2.49
PříspěvekNapsal: pon zář 19, 2011 4:00 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1206
Bydliště: Vsetín
delam na prostredi do hry a mam vymodelovany objekt, otexturovany (textura se na nem opakuje) a ted bych na nej rad dal lightmapu. ta ma ale uplne jine UV souradnice nez textura. nevim jak je zapnout obe, aby sly videt najednou.
potreboval bych poradit, zda ve verzi 2.49 jde na jednom objektu znazornit dve uv textury. v 2.5 to udelat umim, ale hra je rozdelana na verzi 2.49 a tam to nedokazu vyresit.
tusim, ze reseni bude nekde na zalozce Editing na zalozce Mesh (viz obrazek). ale neprisel jsem na to.

neporadite nekdo?


Přílohy:
UV.jpg
UV.jpg [ 42.87 KiB | Zobrazeno 993 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2 UV mapy na 1 objektu, 2.49
PříspěvekNapsal: pon zář 19, 2011 6:11 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 01, 2008 6:14 pm
Příspěvky: 404
Na tom panelu co máš vyznačený červeně se přepíná aktivní UV se kterým pracuješ v uv okně. Na záložce map input když klikneš na mapování uv tak se ti tam objeví kolonka kam napíšeš jméno těch uv koordinátů který máš vyznačený na obrázku.

Ale aby ta druhá textura byla vidět tak jí musíš určit vlastní stencil mapou. Ve tvím případě spíš jenom tu lightmapu dej nahoru a překrývání změň z mix na multiply.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz