Právě je stř zář 18, 2019 10:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: blender na fedore
PříspěvekNapsal: pát zář 09, 2011 3:11 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 30, 2011 5:09 pm
Příspěvky: 93
caute na fedora linuxe je baliky yafaray-blender a nainstaloval som ho, je to blender 2.4 aj s yafaryom ako exportovacim scriptom, ale je to nejak divne nastavene, vysledok mi to nehadze ako ze sa to zobrazi ako okienko kde je vidno ako sa to renderuje, ale mi hodi rovno daky .tga graficky subor do home priecinka, a ja chcem aby som to normalne videl, dako to prepnut alebo co


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: blender na fedore
PříspěvekNapsal: pát zář 09, 2011 4:05 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 30, 2011 5:09 pm
Příspěvky: 93
asi to bude treba prekodit cez python, alebo stiahnut iny blender script
haveQt = False

class yafrayRender:
def __init__(self, isPreview = False):
self.haveQt = haveQt

elif not self.haveQt:
outputFile = self.getOutputFilename(frameNumber)
outputFile += '.tga'
print "INFO: Rendering to file:",

vyzera to byt nashcval nakodene tak aby to robilo tak ze to neotvori okno ale spravi len obrazok rovno, ale je to riadne nanic tak mat :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz