Právě je ned srp 25, 2019 7:41 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Konzola v Linuxovej verzii blendera
PříspěvekNapsal: úte srp 30, 2011 11:32 pm 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 15, 2008 2:50 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: áno
Ahoj, viem, že sa asi pýtam úplnú blbosť ale neviem, ako v blenderi pod Linuxom(Ubuntu 11.04) zobraziť konzolu.... na Windows bolo v menu "Help" tlačidlo "Display Console" ale v Linuxovej verzii nie je


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Konzola v Linuxovej verzii blendera
PříspěvekNapsal: úte srp 30, 2011 11:53 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 16, 2009 7:33 pm
Příspěvky: 521
Bydliště: Praha
Bigbob píše:
Ahoj, viem, že sa asi pýtam úplnú blbosť ale neviem, ako v blenderi pod Linuxom(Ubuntu 11.04) zobraziť konzolu.... na Windows bolo v menu "Help" tlačidlo "Display Console" ale v Linuxovej verzii nie je


Teď nevím jestli myslíš tu novou 2.5x verzi, na linuxu jsem měl akorát 2.49b a tam stačilo jen otevřít terminál.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Konzola v Linuxovej verzii blendera
PříspěvekNapsal: stř srp 31, 2011 1:20 am 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 15, 2008 2:50 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: áno
mám na mysli 2.59

Čo sa týka Linuxového terminálnu tak som ešte neprišiel na to ako pomocou neho pustit blender... mám také tušenie, že ked ho pustím v Line cez terminál tak sa mi v nom bude zobrazovat to čo vo Win konzole.

takže(debilná otázka hodná Pištu Lakatoša #2) ako spustím blender cez terminál? Mám verziu rozbalenú 2.59 s archívu tar.bz, nie 2.49 z repozitárov


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Konzola v Linuxovej verzii blendera
PříspěvekNapsal: stř srp 31, 2011 7:42 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 08, 2009 7:26 pm
Příspěvky: 312
Mno, skus vejít přes terminal do složky kde máš blender, spustíš ho normálně že do terminálu napíšeš jméno soustěče a hotovo.
Kdyby to po tobě chtělo právo, což by nemělo, hoď před to sudo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Konzola v Linuxovej verzii blendera
PříspěvekNapsal: stř srp 31, 2011 8:06 am 
Offline
.....
.....

Registrován: úte čer 28, 2011 8:01 pm
Příspěvky: 421
No možná bude stačit, když si zvětšíš tu horní lištu v Blenderu (třeba Ctrl + šipka nahoru) a tam by mělo být vypsáno všechno, co je v konzole.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Konzola v Linuxovej verzii blendera
PříspěvekNapsal: stř srp 31, 2011 1:05 pm 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 15, 2008 2:50 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: áno
boogie: skúšal som v adresári s blenderom spustit blender cez napísanie jeho mena a terminál mi vynadal, že blender nie je nainštalovaný a mám si ho nainštalovat pomocou apt-get.
Marek: tam sa mi zobrazilo, iba ktorý súbor sa načítal

Dnes sa mi to podarilo vyriešit tak, že som si v hornej lište vytvorit na Blender spúštač a ako typ som zvolil "aplikácia v termináli"


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz