Právě je sob led 20, 2018 2:50 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: mapy do CS 1.6
PříspěvekNapsal: pát kvě 07, 2010 10:30 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 10, 2009 12:38 am
Příspěvky: 313
Tak se mi to konečně podařilo vyřešit :banana: , je třeba si projít tendle návod a podle něj ještě doupravit nastavení programu...http://www.egir.dk/index.php?page=wc.htm
P.S. Raději si nejdřív všechny návody přečti, abys pak nemusel dělat něco dvakrát...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mapy do CS 1.6
PříspěvekNapsal: stř kvě 26, 2010 6:30 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 16, 2010 9:54 pm
Příspěvky: 33
joo.....díky, a zkoušel jsi udělat tu mapu nejdřív v Blenderu a pak ji tam importovat??
ty to děláš přímo přes ten valve hammer, nebo nejdřív přes Blender a pak přes hammer?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mapy do CS 1.6
PříspěvekNapsal: stř kvě 26, 2010 11:42 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 10, 2009 12:38 am
Příspěvky: 313
zkoušel jsem importovat z blenderu, ale nešlo mi to, tak je dělám přímo ve VHE, je to celkem jednoduchý...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz