Právě je úte úno 20, 2018 9:25 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: blender + mentalray
PříspěvekNapsal: pát dub 03, 2009 9:45 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 13, 2008 11:41 pm
Příspěvky: 275
Bydliště: Slovensko, Svätý Jur
chcem sa spytat, ze ako mam postupovat ak chcem do blenderu mental ray?

djscore sem dal link ktory ma zaujal:

http://graphicall.org/builds/builds/dow ... entalray(r)007c.rar&op=coun

ak stiahnem subor, tak sa mi otvori blender, ale ak tam nastavim namiesto internalu mental ray, tak v conzole napise, ze nemoze najst cestu k mental ray

ako tu cestu pls urcim?

a aky mental ray na to pozrebujem?
ja mam mayu8.5 trial a 3ds max full


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 03, 2009 10:54 am 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 20, 2008 9:45 pm
Příspěvky: 118
EDIT: Jak píše Sagi, byl jsem mimo :)


Naposledy upravil djs_core dne pát dub 03, 2009 1:05 pm, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 03, 2009 11:49 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 14, 2005 8:13 pm
Příspěvky: 1017
Bydliště: Plzeň
DjsCore... je nemalý rozdíl mezi MentalRayem a V-Rayem...

2Sunshaft: Doporučuju vychytat export z blenderu do mayi a renderovat v ní.. já v ní renderoval nějaké modely z Rhina a nebyl problém.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 03, 2009 1:03 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 20, 2008 9:45 pm
Příspěvky: 118
Sakra sorry, vůbec jsem si toho nevšiml... :D Omlouvám se :oops:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 03, 2009 3:26 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 13, 2008 11:41 pm
Příspěvky: 275
Bydliště: Slovensko, Svätý Jur
alebo este jedna otazka-

djscore ty pracujes s vray?

mas plnu verziu(s vodoznakom)?

ja len chcem nejaky iny render ikrem internalu yafray a indiga

a aby mal GI


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 03, 2009 3:45 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 20, 2008 9:45 pm
Příspěvky: 118
Sunshaftstudios píše:
alebo este jedna otazka-

djscore ty pracujes s vray?

mas plnu verziu(s vodoznakom)?

ja len chcem nejaky iny render ikrem internalu yafray a indiga

a aby mal GI

Já používám jen V-Ray, jiny render v Blenderu mi zatím nesedl :( Mám beta licenci od chaosgroup, takže bez vodoznaku a omezení ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 03, 2009 5:24 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 13, 2008 11:41 pm
Příspěvky: 275
Bydliště: Slovensko, Svätý Jur
aj ja by som to moc moc chcel, pls poridil bi si mi ako nato?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 03, 2009 10:17 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 20, 2008 9:45 pm
Příspěvky: 118
Sunshaftstudios píše:
aj ja by som to moc moc chcel, pls poridil bi si mi ako nato?

Mno, jsou asi jen tři možnosti. Buďto používat "jen" demo verzi nebo od někoho z přítomných přešit vyléčenou verzi a nebo požádat v http://www.chaosgroup.com o beta-testování...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 04, 2009 9:01 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 13, 2008 11:41 pm
Příspěvky: 275
Bydliště: Slovensko, Svätý Jur
mas skype? alebo icq ci nejaky iny dorozumievaci program?

ja by som aj poziadal o batatestovanie, ale neviznam sa v ich stranke


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 04, 2009 11:49 am 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 20, 2008 9:45 pm
Příspěvky: 118
Používám Jabber: djs_core zavináč jabber.cz.

Ale jde jen o to napsat mail na vraymaya@chaosgroup.com a co nejlépe popsat proc by tě měli zařadit do beta-testování. Pro zajímavost, já jsem to napsal asi takhle (samozřejmě v angličtině) :

Dobré odpoledne,
měl bych zájem vyzkoušet váš produkt V-Ray pro Mayu pod operačním systémem Linux. Jsem z České republiky a 3D grafika je můj velký koníček. Používám Blender a díky exportnímu pluginu je možné renderovat pomocí V-Ray. Zjistil jsem, že je možné pro Vás testovat beta verzi V-Ray a chtěl bych se podílet na rozvoji tohoto vynikajícího renderovacího nástroje pro operační systém Linux.
Těším se na spolupráci.
djs_core


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 04, 2009 1:12 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 13, 2008 11:41 pm
Příspěvky: 275
Bydliště: Slovensko, Svätý Jur
diky, vyskusam to, ten mail je napisany velmi dobre


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz