Právě je sob úno 24, 2018 12:04 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Převod na bitmapový obraz.
PříspěvekNapsal: úte bře 31, 2009 9:36 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob bře 07, 2009 8:57 am
Příspěvky: 90
Když chci převést namapovaný objekt v UV režimu na bitmapový obraz, tak se mi v UV okně po kliknutí UVs - sripts neotevře žádný dialog. Prosím o radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 01, 2009 11:34 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 15, 2005 10:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno
Myslis jak ulozit rozbalenou UV sit?
Script "Save UV Face Layout" (UV image Export)?
U mne funguje. Pokud jsi, ale myslel neco jineho zkus to jeste popsat.


Přílohy:
UV-script.gif
UV-script.gif [ 26.45 KiB | Zobrazeno 387 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 01, 2009 2:19 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 18, 2008 9:47 am
Příspěvky: 146
Bydliště: Brno
Je možné, že máš skripty ve špatné složce. Zkontroluj si cesty ke skriptům. Ja jsem to měl taky špatně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 02, 2009 12:29 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob bře 07, 2009 8:57 am
Příspěvky: 90
Díky za rady, ale já nevím jak mám cesty ke skriptům zkontrolovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 02, 2009 4:20 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 26, 2004 9:49 pm
Příspěvky: 597
Bydliště: Napajedla
Pripadne ti nejede Python

Nastaveni v Blenderu uvidis po tom, co uchopis dolnii okraj horni listy (je tam napr File Add atd....)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 02, 2009 8:57 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob bře 07, 2009 8:57 am
Příspěvky: 90
Asi mám něco špatně, protože v nastavení v kolonce Python Scripts mi vyskočí ERROR: Invalid scripts dir: check console.
V počítači mám stáhnutý Python 25. Bohužel moje angličtina je nulová.
Zřejmě je chyba tady. Nevím co bych měl udělat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 02, 2009 9:13 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob bře 07, 2009 8:57 am
Příspěvky: 90
Když otevřu Blender na černé tabulce je napsáno:
Compiled with Python version 2.5.2 Checking for installed Python... Got it!
Možná to s tím souvisí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 03, 2009 12:43 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 26, 2004 9:49 pm
Příspěvky: 597
Bydliště: Napajedla
Zkus to procist tady:

viewtopic.php?t=88


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 04, 2009 2:41 am 
Offline
..
..

Registrován: sob bře 07, 2009 8:57 am
Příspěvky: 90
Díky všem za rady. Už začínám tušit, kde je zakopaný pes. Blender 2.48a
chce Python 2.5.2, ale v www.python.org vidím jenom verzi 2.5.4 a tu jsem měl stáhnutou. Ať hledám jak hledám verzi Python 2.5.2 nemůžu
najít.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 04, 2009 12:32 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: ned kvě 27, 2007 6:15 pm
Příspěvky: 143
Bydliště: Praha
Keruvaj píše:
Díky všem za rady. Už začínám tušit, kde je zakopaný pes. Blender 2.48a
chce Python 2.5.2, ale v www.python.org vidím jenom verzi 2.5.4 a tu jsem měl stáhnutou. Ať hledám jak hledám verzi Python 2.5.2 nemůžu
najít.


V tom to nebude ja mám nainštalovanú verziu 2.5.1 a blender 2.48a mi ide bez problémov.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 04, 2009 2:30 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 26, 2004 9:49 pm
Příspěvky: 597
Bydliště: Napajedla
Keruvaj píše:
Když otevřu Blender na černé tabulce je napsáno:
Compiled with Python version 2.5.2 Checking for installed Python... Got it!
Možná to s tím souvisí.


podle teto hlasky Python v pohode nasel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 04, 2009 6:49 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob bře 07, 2009 8:57 am
Příspěvky: 90
Odinstaloval jsem Blender i Python. Po restartu počítače jsem znovu nainstaloval Blender 2.48a a Python 2.5.4 černá tabulka mi oznamovala stejnou zprávu jako před tím, tak jsem si už myslel, že to nepomohlo.
Když jsem zkusil UV souřadnice převést na obraz, tak to začalo fungovat.
Kdybych tohle udělal hned, tak jsem nikoho nemusel otravovat svou prosbou o radu. Všem, kteří jste se mi snažili pomoci velice děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz