Právě je sob črc 04, 2020 1:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vypínání
PříspěvekNapsal: pon kvě 19, 2008 3:18 pm 
Offline
..
..

Registrován: stř srp 23, 2006 8:26 pm
Příspěvky: 49
Bydliště: Olomouc
cs, mam takovej vetsi problem se zapinanim Blenderu. No, takze kliknu na ikonu, Blender se spousti, a tak po patnacti sekundach se vypne. Zkousel jsem to uz i odinstalovat a zase nainstalovat, nebo jsem nainstaloval jinou verzi (2.46) a dela to uplne to samy, nevim co s tim... diky za rady


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 19, 2008 4:03 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 21, 2004 3:09 pm
Příspěvky: 1749
Bydliště: Ostrava
Vypíná se nebo padá?
Spusť Blender z příkazové řádky a napiš, co vypsala při "vypnutí".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 19, 2008 4:21 pm 
Offline
..
..

Registrován: stř srp 23, 2006 8:26 pm
Příspěvky: 49
Bydliště: Olomouc
kdyz jsem to zapnul s 2.44, tak se sam vypnul (jako kdybych to nikdy nezapinal), s 2.46 mi to hodi normalni hlaseni o chybe (odeslat zpravu o chybach nebo neodesilat...), no a v tym cernym Blender okynku je napsany tohle:

Compiled with Python version 2.5.
'import site' failed; use -v for traceback
Checking for installed Python... No installed Python found.
Only built-in modules are available. Some scripts may no run.
Continuing happily.

to samy i u 2.44


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 19, 2008 6:23 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
to by malo byt v poho, kym som nemal python toto tiez hlasilo...bez pythonu to moze robit blbosti, skus nainstalovat python, ale neviem ci to pomoze...ta hlaska ta iba upozornuje na to, ze nemas (respektive Blender nenasiel :D ) python na PC...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 19, 2008 6:43 pm 
Offline
..
..

Registrován: stř srp 23, 2006 8:26 pm
Příspěvky: 49
Bydliště: Olomouc
tak python jsem si stahl, ale poradte pls s instalaci. Stahl jsem .zip soubor, ve kterym je slozka Pyrthon-2.5.2, a v te jsou dalsi slozky (PC,Parser,Objects, atd.). No a jak uz jsem se zminil, nevim jak na to...
Nasel jsem odkaz (http://www.grafika.cz/art/3d/python_instal.html) ale je to tam az po instalaci, takze to mi zrovna nepomaha...

rady pls :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 19, 2008 6:53 pm 
Offline
..
..

Registrován: stř srp 23, 2006 8:26 pm
Příspěvky: 49
Bydliště: Olomouc
Jezis sorry, stahl jsem spatnej soubor. No, nicmene to porad nejde. Po instalaci mi to hodi zase to neodesilat.

Compiled with Python version 2.5.
Checking for installed Python... got it!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 19, 2008 7:39 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte kvě 06, 2008 5:55 pm
Příspěvky: 60
Bydliště: Semily
Tohle mě to taky psalo...pomohla přeinstalace windowsu :D .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 19, 2008 7:55 pm 
Offline
..
..

Registrován: stř srp 23, 2006 8:26 pm
Příspěvky: 49
Bydliště: Olomouc
ale me nejde do hlavy, proc se to stalo, protoze jeste rano mi to slapalo bez problemu...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: úte kvě 20, 2008 4:53 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 28, 2007 10:04 pm
Příspěvky: 400
Bydliště: Harrachov
Tak zkus vrátit bod obnovení a snad to pošlape :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 27, 2008 2:21 pm 
Offline
..
..

Registrován: stř srp 23, 2006 8:26 pm
Příspěvky: 49
Bydliště: Olomouc
Diky za ohlasy, ale nakonec jsem musel najit jine reseni. Takze, prohrabaval jsem se instalacema, a nahodou jsem narazil na Blender 2.43, nebo tak nejak, zkratka starsi verze, no a hle! uz to slape :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz