Právě je ned srp 25, 2019 7:35 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jde to?
PříspěvekNapsal: úte srp 10, 2004 8:45 am 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 09, 2004 11:02 am
Příspěvky: 49
Bydliště: PÅ™erov
Mám takový malilinkatý problémek. Mám například model džbánu, uložený ve své složce. V Blenderu si vytvořím model stolu. Je možné přenést nějákým způsobem model džbánu z oné složky do scény se stolem? Nebo prostě musím vytvářet oba modely najednou?
Předem děkuji za odpovědi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 10, 2004 9:04 am 
Offline
..
..

Registrován: stř črc 21, 2004 12:44 am
Příspěvky: 25
Bydliště: Brno
Ano de to, pomoci append, to se nachazi v User Preferences->file->append
tam si vyberes soubor, a potom ze zalozky object vyberes to co tam chces vlozit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 10, 2004 9:22 am 
Offline
____
____
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 13, 2004 7:58 am
Příspěvky: 717
Bydliště: Prostějov
Equiz píše:
Ano de to, pomoci append, to se nachazi v User Preferences->file->append
tam si vyberes soubor, a potom ze zalozky object vyberes to co tam chces vlozit


přesně tak a jak uvidíš, tak se dá importovat i spousta dalších věcí, ale import objektu budeš potřebovat asi nejvíc :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz