Právě je čtv črc 19, 2018 5:23 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2013 9:36 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 06, 2008 5:13 pm
Příspěvky: 571
Bydliště: Wallachia (Vsetín)
Nevím jestli je to můj problém, ale máš to úplně brutálně přesvětlené + málo samplu..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 12:20 am 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 30, 2011 5:09 pm
Příspěvky: 93
No, neviem čo je u teba brutálne svetlé, ale keď dám proste len render, tak to u mňa vyzerá takto, keď dám len render:
Obrázek
A aj keby to bolo, to nastavenie renderu som nejak neriešil, to som len skúšal čo sa s tým dá robiť, a potom som prerábal celí ten model, aby to bolo spravené poriadne, ten render by som nejak moc neriešil, skôr s čím ešte niesom spokojný, ak si všimneš, tú budovu velkú, a tie okná a tá stena, ako som to spravil, neni tam síce už tisíc tých facov ako predtým, ale stále keď si to trebas odiališ po jednotlivých edge, tak uvidíš, že to nieje nejak pravidelne poprichycované, alebo tak, chcelo by to vymyslieť nejakú stratégiu, ako by som tam ten predok budovy urobil. Stále mi to príde kúsok prasácke.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 12:28 am 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 06, 2008 5:13 pm
Příspěvky: 571
Bydliště: Wallachia (Vsetín)
No když jsem to stáhnul a dal render, tak to vypadalo nějak takhle.. A bylo mi divné že by jsi si toho nevšiml :)

Obrázek

Edit: Když vypnu to zaškrtnute AO (Ambient Occlusion) tak to vypadá jako na tom tvém obrázku :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 1:03 am 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 30, 2011 5:09 pm
Příspěvky: 93
Aha, tak to ja mám chybu, ak myslíš to na karte world, tak či to mám, alebo nemám zaškrtnuté, render je rovnaký, preto som nič nespozoroval, dík že si na to prišiel, teraz môžem riešiť čím to je :) .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 1:22 am 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 06, 2008 5:13 pm
Příspěvky: 571
Bydliště: Wallachia (Vsetín)
To je divné, že nepoznáš rozdíl, když to je/není zaškrtnuté... Protože když zapnu AO, tak to světlo co tam máš, můžu klidně smazat, a vlastně i tu Sky texturu v záložce World, a výsledek bude "skoro stejný". Jen při vypnutém AO tam to světlo má smysl :).
Bádej dál a hodně zdaru :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 12:51 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 30, 2011 5:09 pm
Příspěvky: 93
To neni moja chyba, tie renderi sú úplne zhodné, tam to mne nejak program nebere proste do úvahy, či to je alebo neni zapnuté.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 3:24 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
mam to presne tak isto a navyse hovori ti nieco tlacidlo: W - Remove Doubles?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 3:27 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 30, 2011 5:09 pm
Příspěvky: 93
Nehovorí :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 3:47 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 8:37 pm
Příspěvky: 1212
Filippriec:ještě, že z tohoto fóra pomalu, ale jistě jdu jinam mějte se občas se tu možná ukážu toť vše jenom 8-9 let života

W-Remove doubles spojí zdvojené vertexy ty co jsou ve vzdálenosti určené threshold


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 4:13 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 30, 2011 5:09 pm
Příspěvky: 93
Aha, to som presne hladal, len som o tom nevedel, dakujem vám. Idem to zas celé prekopať. :D
EDIT: síce stačilo len označiť všetko a dať to


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 5:47 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 06, 2008 5:13 pm
Příspěvky: 571
Bydliště: Wallachia (Vsetín)
G_Taurus: To tu za chvíli nebude nikdo... By mě zajimalo, kam se pak budou lidi přesouvat... většina webu je spíš o práci v 3dMax :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 6:21 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
Všetko nie tu je aj Cinema 4d, 3ds Max, Maya, Blender a realita: http://www.secretprojects.co.uk/forum/index.php
PS: To je o lietadlach. :emo02:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 6:35 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 06, 2008 5:13 pm
Příspěvky: 571
Bydliště: Wallachia (Vsetín)
Filippriec: Proč mi příjdeš jako permanentně sjetý? :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 6:50 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
No co. vetsina je o 3d modeloch a obrazkoch :emo28:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radovan WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 8:26 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Still alive: pretoze vo vela pripadoch proste prejst na max sa vyplati, co sa tyka modelovanie, je premna ovela rychlejsi, scena prehladnejsia a ma vela veci co si mozes ponastavovat, no geeralne obsahuje viac a ovela lepsich nastrojov


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz