Právě je úte led 16, 2018 1:39 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2013 4:47 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
http://uloz.to/x2FXyq1/hs-132-jumo-004-11-blend2
A neviete ako mozem obrazok rozkrojit a dat ako potrebujem : http://www.pxleyes.com/tutorial/3ds-max ... r-Jet.html (step 10)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2013 10:35 am 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 06, 2008 5:13 pm
Příspěvky: 570
Bydliště: Wallachia (Vsetín)
Ty chceš pomoct s blendem, ale když ti chceme pomoct a stáhnout si ho, tak se musíme zbytečně registrovat? To myslíš vážně? :roll:
Ohledně "rozkrojení": Je to obyčejný Plane, na kterém je textura, nic víc... A to jak se otáčí s modelem je snad základ, úplně za ručičku tě vodit nebudeme :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2013 10:53 am 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
ale ja myslim ako sa tam da ta textura rozkrojit lebo mne to zmensi obrazok a da ho viac krat :emo04: mam s tym problem. v 2,49 som to vedel ale teraz to uz neviem :emo04:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2013 11:10 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
tie ciary tam mas preto pretoze mas otrasnu topologiu a tipujem ze si pouzil boolean nastroje


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2013 10:36 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
boolean nastroje som nepouzil. ale ked som si precital co to je zistil som ze to je to co potrebujem. :banana: Dakujem. :lol: A ako to myslis ze mam zlu topologiu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: úte úno 19, 2013 11:42 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
booleans su zlo, nepouzivaj to....zlu topologiu, tj nemas ziadny system v meshi, mas to le n nahodne naskladane bez ziadneho systemu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: stř úno 20, 2013 4:10 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
MG 151 http://static.wix.com/media/ba831c_a64f ... 00_jpg_srz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2013 10:18 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
OK tak som si upravil topologiu ale stale mi tam robi tie ciary. ale ked dam subdivision surface tak uz tam nie su. prosim ako odstranim taky polkruh pri rohoch? stale mi tam ostava http://static.wix.com/media/ba831c_0324 ... 00_png_srz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2013 10:33 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
pridaj edgeloopy dovnutra


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: pon úno 25, 2013 4:26 am 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
Ahoj, ostrou hranu pod subdivision surface (dříve subsurf) odstraníš jen topologí a stačí se řídit tím že každý ostrý roh/hranu tvoří vždy 3 edge/vertexy, následně další rada, pokud nechceš mít přehuštěnou síť tak na volné ploše která je rovná můžeš přebitečný loopy zakončit trojúhelníkem již ve staré verzi 2,49 to tak šlo a dneska kdy můžeš pracovat s Ngony to jde ještě lépe :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: úte kvě 14, 2013 9:05 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
prosim ako sa robi orthographic render? dik vopred


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: úte kvě 14, 2013 9:14 pm 
Offline
.....
.....

Registrován: úte čer 28, 2011 8:01 pm
Příspěvky: 419
označ kameru a v nastavení kamery najdeš tlačítko Orthographic...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: čtv kvě 16, 2013 6:03 am 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: ned kvě 26, 2013 7:29 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
pokus o freestyle:
http://uloz.to/xgL45cXu/donut01-jpg
http://uloz.to/xCfG1U7K/guma01render-jpg


Přílohy:
guma01render.jpg
guma01render.jpg [ 57.86 KiB | Zobrazeno 3772 krát ]
donut01odlachceny.jpg
donut01odlachceny.jpg [ 43.17 KiB | Zobrazeno 3772 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Filippriec WIP
PříspěvekNapsal: sob říj 04, 2014 11:47 am 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2012 7:16 pm
Příspěvky: 182
Bydliště: Žilina
Tak konecne mam PC :-D ... Prvy krat po roku som sa chytil blenderu... (to je na ozrejmenie pameti takze nic moc) https://www.youtube.com/watch?v=H6yvF1Ck6LM


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz