Právě je ned srp 25, 2019 2:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chatka u jezera
PříspěvekNapsal: úte pro 18, 2007 12:05 am 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 28, 2007 10:04 pm
Příspěvky: 400
Bydliště: Harrachov
Takže tady je ta moje chatka, už jste to asi všichni viděli ve wip, ale já jen tak z povinosti :) .

Obrázek


Naposledy upravil Semiš dne úte pro 18, 2007 5:37 pm, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: úte pro 18, 2007 12:06 am 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 28, 2007 10:04 pm
Příspěvky: 400
Bydliště: Harrachov
HUps :oops: :oops: :oops: , já to dal do rozpracovanejch, mohl bych poprosit adminy o smazání tohodle tématu? Děkuji :oops: :oops: .
A moc se omlouvám :lol: :oops: .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: .
PříspěvekNapsal: úte pro 18, 2007 12:36 am 
Offline
_
_
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 11, 2004 4:55 pm
Příspěvky: 1439
Bydliště: Prostějov/Brno
Semiš píše:
HUps :oops: :oops: :oops: , já to dal do rozpracovanejch, mohl bych poprosit adminy o smazání tohodle tématu? Děkuji :oops: :oops: .
A moc se omlouvám :lol: :oops: .


Není třeba mazat, stačilo přesunout :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: úte pro 18, 2007 11:51 am 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 28, 2007 10:04 pm
Příspěvky: 400
Bydliště: Harrachov
Tol: Děkuji :) .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: .
PříspěvekNapsal: úte pro 18, 2007 4:21 pm 
Offline
......
......
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 05, 2006 8:34 pm
Příspěvky: 909
Bydliště: Liberec
Semiš píše:
HUps :oops: :oops: :oops: , já to dal do rozpracovanejch, mohl bych poprosit adminy o smazání tohodle tématu? Děkuji :oops: :oops: .
A moc se omlouvám :lol: :oops: .

pro priste - myslim, ze po vytvoreni tematu, se jeste da smazat prvni prispevek v tom tematu.. ktery je pochopitelne asi tvuj
vubec: posledni tebou napsany prispevek se da smazat do te doby, dokud na nej nekdo neodpovi, nebo nenapise prispevek za nej;
ale je klidne mozne, ze je to i nejak casove vymezene!
k obrazku: textury se mi zdaji dost plasticke..
a jeste k plotu: proc by zrovna na sloupky menili druh dreva?
+ scena prilis neladi s oblohou v pozadi
+ model je az moc lehky na to, kolik se na nem veci da udelat (a to i na lowpoly je moc lehky)
+ nezda se mi to kompozicne prilis vyladene.. kamera sedi na vode, nevim jestli je to nejlepsi zpusob.. dobre by bylo ji treba polozit na druhy breh nebo na molo vlevo (to bys ale musel modelovat daleko do dalky)
NEBO
mas nelidsky nastaveny FOV (field of view)
neboli se tomu v blenderu rika "lens" -> cocka
najdes to v F9* menu kdyz mas oznacenou kameru, pohraj si s cisly a jiste brzy pochopis
* jestli nevis co je to F9 menu tak je to zkratka menu co se objevi po stisknuti klavesy F9 :twisted:

PS: kde mas rasy?
PS2: zkus dat kameru vys 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: af
PříspěvekNapsal: úte pro 18, 2007 5:26 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 28, 2007 10:04 pm
Příspěvky: 400
Bydliště: Harrachov
Alfisko: no jo to se snad může stát každýmu, nevim proč to ještě řešíš 8)..
textury: mě ne 8)
Sloupky: tohle je starší verze já zapoměl dát na moje stránky tu nejnovější, za chvíly by se to mělo změnit(sloupky maj stejnou texturu jako dřevo)
lehký? 1. v jednoduchosti je krása 8) , za 2. mi nepřijde zrovna moudrý hodnotit jak moc je model složitý či ne, copak oni se dělají nějaké hrozně složité chajdy? :lol:
Kamera: sedí na vodě, ano, ale řekni mi proč ne když je to v 3d možné? Na molo bych jí mohl dát, jen mi prostě tady přijde hezčí 8) . A rozhodně to není tím že by se mi tam nechtělo modelovat, pár stromů nějkej kopeček a je to 8) .
Kamera je nastavená defaultně, to fov sem vůbec neměnil 8) . A dokonce a tomu nebudeš alfisko asi věřit já CHÁPU(vím neuvěřitelné) co je to f9 menu. Určitě tomu nebudeš věřit ale je to tak 8) .
Rasy? co to je? :lol:
Vůbec mi to přijde jako by ti na tom něco vadilo a nevim proč, protože to tvoje vysvětlování "menu f9" vyznívá jako bysis myslel že sem uplně blb*j :!: :roll: .
PS: jo řasy :lol:, to ta voda musí být povinně zarostlá? Jinak tam je jen leknín a okolo něj něco takového máš :) .


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz