Právě je pon led 22, 2018 11:43 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Výchozí nastavení scény
PříspěvekNapsal: sob pro 12, 2009 10:09 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 15, 2005 10:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno
více světla a barev do vašeho náhledového renderu
(důraz byl kladen více na rychlost než realističnost)

http://mond.own.cz/blender/2009-12-12_2025.swf

p.s.: pripada mi, ze ve verzi 2.5 (Alpha 0) nefunguje Ambient Color (pokud tam neni zase nejaká skovka)
p.p.s.: tak Alpha 1 uz jede (obrazek neaktualizovan)


Přílohy:
setup2.5(A-0).jpg
setup2.5(A-0).jpg [ 19.95 KiB | Zobrazeno 4238 krát ]


Naposledy upravil vklidu dne pon bře 22, 2010 5:07 pm, celkově upraveno 4
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výchozí nasavení scény
PříspěvekNapsal: sob pro 12, 2009 10:22 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 15, 2005 10:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno
tak AmbColor mi asi nejede, navod byl puvodne pro 2.49b, myslel jsem, ze uzitecnejsi bude 2.5, nu coz, porad je co ladit :)


Přílohy:
setup2.49b.jpg
setup2.49b.jpg [ 18.32 KiB | Zobrazeno 4239 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výchozí nastavení scény
PříspěvekNapsal: ned pro 13, 2009 10:26 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1204
Bydliště: Vsetín
ten odkaz mi nejde otevrit. :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výchozí nastavení scény
PříspěvekNapsal: pon pro 14, 2009 9:42 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 15, 2005 10:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno
muzes to trosku rozvest, u mne je link aktivni. takze problem softwaru?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výchozí nastavení scény
PříspěvekNapsal: úte pro 15, 2009 12:58 am 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1204
Bydliště: Vsetín
dnes mi to jiz jede. nevim, kde byla chyba.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výchozí nastavení scény
PříspěvekNapsal: pát bře 19, 2010 10:23 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 06, 2008 5:13 pm
Příspěvky: 570
Bydliště: Wallachia (Vsetín)
Díky, super tut. Takový jsem hledal :banana:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výchozí nastavení scény
PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 5:28 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 15, 2005 10:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno
dobra zprava :-) dik
postnul jsem to kvuli tomu, ze jsem na zacatku ztratil dost casu tim, jak scenu nejak jednoduse prosvetlit (technika trojbodoveho nasviceni nebyla moje oblibena), ale mozna ta casova ztrata taky vyplyvala z toho, ze za meho startu v 3D mel mekke stiny jen spot :-) asi.
Todle nastaveni pouzivam pro nahledove rendery grafiky knih, grafiky, krabic atp. (tedy potisk). Jednani se zakazniky je pak jaksi jednoduzsi.

maly test barev (viz img)


Přílohy:
r-_0095-sharp.jpg
r-_0095-sharp.jpg [ 104.48 KiB | Zobrazeno 3988 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz