Právě je sob čer 23, 2018 12:53 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Klaymans new adventures
PříspěvekNapsal: sob bře 07, 2009 11:58 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: čtv čer 30, 2005 6:39 pm
Příspěvky: 197
Bydliště: Frýdek-Místek
Tak už mám taky tablet (wacom bamboo A6).
Zkouším a hlavně se učím. Tohle je první alespoň trochu ucházející pokus.
Klidně kritizujte, sám vím o spoustě chyb ...


Přílohy:
klaymen.jpg
klaymen.jpg [ 67.11 KiB | Zobrazeno 2837 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 08, 2009 12:02 am 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 8:22 pm
Příspěvky: 67
Bydliště: Košice
mne tam na prvý pohľad vadí, že tam nie je prah alebo niečo...nevravím, že tam musí byť ale ten prechod mi príde strašne brutálny...ale inak sa mi to páči je to také veselé celkom :) :D....a teraz ešte pozerám, že ten stôl je spravený príliš plocho...panáčik je viac do priestoru a vidno aj tieň ale stôl je akoby nalepený a taký plochý vyzerá a takisto tam chýba tieň...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 08, 2009 10:23 am 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 21, 2004 3:09 pm
Příspěvky: 1749
Bydliště: Ostrava
Jéé. Ahoj Tome. :D
Chtěl jsem se zeptat, jak Ti ten tablet chodí pod Linuxem? Plná podpora?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 08, 2009 12:40 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 21, 2004 3:09 pm
Příspěvky: 1749
Bydliště: Ostrava
Wan-To píše:
Jinak Wacom Bamboo pod Linuxem chodí naprosto bez problémů, přítlak funguje, Gimp spolupracuje naprosto špičkově. Ale... Ta instalace ovladačů naprosto nechutná. Před rokem jsem nad tím strávil několik bezesných nocí, pak jsem sepsal návod - viz http://www.abclinuxu.cz/hardware/vstupni-zarizeni/tablety/wacom-bamboo-one-fun-small-fun-medium.

To se divím, že jsi měl takové problémy. Mě na Linuxu šlape Wacom graphire doslova zasuň a hraj (plug and play). Jediné co mi nejede jsou tlačítka na desce tabletu, což mi nevadí. Ne že by nešly rozchodit, ale nepotřebuji je, tak jsem byl líný je nastavit.. Na Bamboo jsem se ptal, že moc informací o spolupráci s Linuxem moc nebylo.

Omlouvám se za OT.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 08, 2009 3:29 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: čtv čer 30, 2005 6:39 pm
Příspěvky: 197
Bydliště: Frýdek-Místek
Pitris píše:
Jéé. Ahoj Tome. :D
Chtěl jsem se zeptat, jak Ti ten tablet chodí pod Linuxem? Plná podpora?


Jo, v pohodě. Nastavoval jsem vlastně vše podle wiki na ubuntu step-by-step.
Základní vlastnosti fungují bezvadně. Ještě jsem se ale nedostal k nastavení funkčních tlačítek na desce tabletu. Zatím mě to moc netrápí a jsem nadšený z kreslení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 08, 2009 9:26 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1206
Bydliště: Vsetín
jak jiz zde padlo, stul je hrozne 2d. pridal bych mu aspon zadni nohu...
jinak neni co kritizovat. takove veci lze imho hodnotit pouze libi/nelibi.
mne vcelku libi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 25, 2009 8:30 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 13, 2008 11:41 pm
Příspěvky: 275
Bydliště: Slovensko, Svätý Jur
inac aj ja robim klaymena ale 3d


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz