Právě je sob kvě 26, 2018 8:05 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: psychotronicke koncepty
PříspěvekNapsal: pát zář 07, 2007 8:21 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 02, 2006 3:33 pm
Příspěvky: 270
Bydliště: Plejády
vcera som pripojil zase tablet a prvykrat ho aj konecne poriadne vyskusal (bo uz ma stvalo ze sa nan prasi zbytocne) a tu je vysledok, kreslil som v gimpe...

...inac strasne ma bolela ruka, mate s tym tiez problem, alebo je to len zvyk? predtym som s tabletom moc nepracoval... jop a tiez mi vadilo ze musim strasne silno tlacit, mam genius tablet a nejakom som zatial nastavenie citlivosti nevycihol...


Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 07, 2007 10:29 am 
Offline
____
____
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 13, 2004 7:58 am
Příspěvky: 717
Bydliště: Prostějov
normálně by z tabletu ruka bolet neměla ... mělo by to být stejné, jako tužkou na papír. Buďto je to tabletem, nebo jeho nastavením. ..

no a ke konceptu ... jednoduchá postavička, takže toho moc ke kritice není ... snad jen snaž se malovat víc na jistotu.... méně čmárat přes jedno místo, nebo si pak dát novou vrstvu a "obtáhnout" finální podobu a ten podklad vypnout, nebo smazat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 07, 2007 11:02 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 02, 2006 3:33 pm
Příspěvky: 270
Bydliště: Plejády
nuz robil som na nom prvy krat poriadne, asi tak cca 2 hodiny
moc som sa pasoval prave s tym pritlakom ze to dobre neslo a musel som silno tlacit, preto som asi aj pero drzal krcovito a z toho ta bolest... musim si asi zvyknut na to alebo co

inac hentak donekonecna obtahovat a cmarat to je taky moj styl, kedze kresit moc neviem, tak v takejto forme to vyzera celkom schopne, ale mas pravdu mohlo by to byt cistejsie... islo v prvom rade o skusku toho tabletu, ale asi to prerobim, prepracujem a hodim do 3D - inac postavicka je jednoducha aj preto, lebo by som chcel na nej vyskusat jednoduchu armaturu a nejake jednoduche animacie (ak sa podari mi previest do 3D samozrejme)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 07, 2007 12:56 pm 
Offline
____
____
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 13, 2004 7:58 am
Příspěvky: 717
Bydliště: Prostějov
jednoduchost postavičky není na škodu, jen že se toho k ní moc říct nedá, mimo to že vypadá zajímavě a ve 3D to bude ještě lepší.

Přítlak by ale neměl dělat takové potíže ani u geniusu ... neměl jsi sníženou opacitu štětce?? .. s geniusem moc zkušeností nemám, jen s jedním hodně primitivním A6 bez přítlaku, ale i ten chodil slušně. Pokud to jen trochu finančně uneseš a budeš se chtít malování s tabletem víc věnovat, tak změň značku na Wacom.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 07, 2007 2:15 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 02, 2006 3:33 pm
Příspěvky: 270
Bydliště: Plejády
jj wacom viem ze je dobry, ale tento genius je darovany, tesim sa mu jak maly :)
ked ma to chyti a bude drzat tak aj do toho wacomu by som siel
este na radu skusim aj iny soft ako gimp ako to tam bude s tym pritlakom


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 07, 2007 2:23 pm 
vyzkousej Sketchbook Pro 2 od Aliasu... ted uz asi Autodesku :)
jinak zajimava postavicka :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 08, 2007 9:21 am 
Offline
..
..

Registrován: pát úno 02, 2007 1:15 pm
Příspěvky: 35
Je to dobrý, aspoň mě se to líbí. :wink: Nechceš dělat pro náš team sketche? :?: viz. viewtopic.php?t=5059


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 13, 2007 9:10 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 02, 2006 3:33 pm
Příspěvky: 270
Bydliště: Plejády
turin: no ten sketchbook je celkom sikovny, na cmaranie skic uplne vyhovujuci... dik za tip

amp: tesi ma ze by si chcel aby som kreslil skicy pre vas projekt, ale zial za a) neviem kreslit na takej urovni aby som riesil koncepty pre hru
za b) nemam asi ani taku fantaziu :lol: a za c) musim sa venovat hlavne 3d grafike pretoze tam mam velke medzery a uz ma to zacina stvat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 13, 2007 3:11 pm 
Offline
..
..

Registrován: pát úno 02, 2007 1:15 pm
Příspěvky: 35
Ok, ok ja jen kdybys chtěl. Nepotřebuješ ani velkou fantazii, jen by jsme ti řekly co a jak a ty udělaš tech. stavbu toho objektu ;-) .


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz