Právě je sob led 20, 2018 8:47 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 02, 2008 6:06 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 04, 2006 8:20 pm
Příspěvky: 1364
Bydliště: Doma
batwin píše:
Když to bude jednoduchá pistolka, snad by mělo stačit i 50 (a klidně i 20), když naopak najdete něco velkého složitého, nebudu se zlobit ani při překročení limitu třeba na 150...)


Takze sme to vicemene presahl jen o 84vertexů :)
Ale klidne me do hlasování nezaradte...aspon sem si po dlouiho dobe procvicil LP pomedling :wink: .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 02, 2008 8:24 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
freekill píše:
batwin píše:
Když to bude jednoduchá pistolka, snad by mělo stačit i 50 (a klidně i 20), když naopak najdete něco velkého složitého, nebudu se zlobit ani při překročení limitu třeba na 150...)


Takze sme to vicemene presahl jen o 84vertexů :)
Ale klidne me do hlasování nezaradte...aspon sem si po dlouiho dobe procvicil LP pomedling :wink: .


pomedling...? no ok, nerozumiem tomu slovu (mozno chyba, ze si sa pomylilo, alebo ja nepoznam zase dajake ceske slovo), ale nezaradit ta by bola skoda! ta kusa sa mi paci, moja neni tak pekna, ale to, ci sa bude za teba hlasovat, bo nie, to rozhodne Vazeny pan Batwin :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 02, 2008 8:31 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 22, 2006 7:38 pm
Příspěvky: 359
Bydliště: Praha
no měl jsem v úmyslu dodělat to jako dodatek k pravidlům do příště, ale jednosuše, v hlasování to bude, jen tam dopíšu, že je překročenej limit :) nějaká diskvalifickace to snad nehrozí, to by někdo musel už porušit hodně pravidel (ne jen to, že to má moc vertexů, ještě když byl limit tentokrát..volnější)...budu to tak dělat vždycky, pokud půjde o drobnosti, do hlasování upozorním na porušení pravidel. aby ostatní mohli i to započítat do svého hlasování :)

Tentokrát jsem napsal, že se při prekročení limitu zlobit nebudu, tak se nezlobim:)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 03, 2008 6:26 am 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 04, 2006 8:20 pm
Příspěvky: 1364
Bydliště: Doma
Ani ja nevím co znamena pomedling ale mel jsem v planu napsat modeling. Hold uz me ta klavesnice neposlouchá :).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 03, 2008 1:17 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
freekill píše:
Ani ja nevím co znamena pomedling ale mel jsem v planu napsat modeling. Hold uz me ta klavesnice neposlouchá :).


:D ja takyto problem mam, ked pisem rychlo, napirkla treaz :D

inac do osmej uz sem poslem tu kusu, aby som mal pokoj :D este som chcel vyladit detaily, ale kto mohol vediet, ze uz nebudem mat cas...ale uz je viac - menej hotova 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 03, 2008 8:30 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
ok moja zbran:

http://blender.yw.sk/crossbow.blend

screen


Naposledy upravil Kapo dne čtv dub 03, 2008 8:36 pm, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 03, 2008 8:34 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 14, 2006 1:36 pm
Příspěvky: 264
Bydliště: Nalžovské Hory
kucii omlouvam se uplne sem to sem zapomnel poslat snad to nebude moc vadit :oops:
a za ten render se omlouvam :oops: musim pozornejs cist
takze tohle je render http://nhmaniaci.wz.cz/shotgun010.png
a tady ten screen
Obrázek

blend http://nhmaniaci.wz.cz/shotgun01.blend
textura - vlastni vyroba v gimpu http://nhmaniaci.wz.cz/shotgun01.png


Naposledy upravil stanley dne čtv dub 03, 2008 10:21 pm, celkově upraveno 5

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 03, 2008 8:37 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
uff pol hodina po limite, snad nam to uznaju :nervous: :onfire:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 03, 2008 8:47 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 14, 2006 1:36 pm
Příspěvky: 264
Bydliště: Nalžovské Hory
Kapo: zbyva jen doufat :cry: nejak sem na to uplne zapomnel... pak kouknu na hodiny a..... sakra to uz je tolik :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 03, 2008 8:49 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
sak aj ja, keby som dneska neskakal po vybavovackach, uz davno by to tu bolo :roll: dufam, ze bude batwin zhovievavy...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 03, 2008 9:24 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 22, 2006 7:38 pm
Příspěvky: 359
Bydliště: Praha
Je to v pohodě, co se času týče.Jen to hlasování ještě trošičku odkládám, protože u dvou screenů mi přijde, jako by to byly rendery.To by pak byla obrovská výhoda, protože to vypadá o dost líp.

Snad se nepletu a pojmy Screen a Render se různí...pokud tyhle slova někdo používáte jako Synonyma, napište... Protože takhle si lámu hlavu, jestli je render místo screenu jednoznačné porušení pravidel a nebo jestli si ty dvě slova někdo může vykládat stejně

Až to dozjistím, případně někdo na to budete mít nějaký názor odlišný od mého, tak hlasování konečně začne.Nejspíš zítra. :?

Edit: tak zbývá už jen jeden obrázek, který mi připadá jako render... hlasování odstartuju co nejdřív, jakmile se to dořeší :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 03, 2008 10:04 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
no...po precitani pravidiel...som zistil, ze som ziadne neporusil a to je super...:D ale nemam pravdu, ked hovorim, ze tiene funguju aj v game engine...? to znamena, ze nie len render ma tiene, ale "aj po stisku klavesy P" sa mi zjavy vypocet svetla na objekt, toto nie je porusenie pravidiel, to je jednoducho zapnute pocitanie svetla na facoch 8) :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 03, 2008 10:24 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
na první stránce jsem změnil obrázky, dal sem tam více screenů, tak vyberte ten vyhovující.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz