Právě je úte pro 11, 2018 5:19 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nový pc do 400 Eur
PříspěvekNapsal: pát zář 02, 2011 4:34 pm 
Offline
666
666
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 27, 2004 5:34 pm
Příspěvky: 968
Bydliště: Prostějov
zgerbiak píše:
Takže.
V Bios-e som našiel nastavenie grafickej karty, kde bolo nastavené že si má vyčleniť viac ako 4 GB, čo je sprostosť, keďže mám len 4 GB ram.
To som zmenil pod 4 Gb.
Ďalej som odpojil zadný vetrák ktorý som mal pichnutý na doske v slote pre vetrák externej grafickej karty(CHA_FAN).
Neviem či to nebola blbosť tam zapojiť. Hodila by sa rada kam ho mám teda zapojiť.
Stiahol a nainštaloval aktualizácie k systému.
No a odvtedy to chodí bez problémov. Dúfam že to tak aj zostane.


Nastavení s tou grafikou v biosu by mohlo dělat tento druh problému. Grafice nastav pokud to jde max 1GB víc nemá smysl, jenom tím budeš komplikovat život systému, aplikacím a grafika to stejně efektivně nedokáže využít.

Na CHA_FAN jsem už zapojoval hromady větráku, nemělo by to mít vliv. Ale pokud chceš mít jistotu tak ho připoj přes redukci na napájení ze zdroje. http://www.alza.cz/kabely-a-konektory/interni-do-pc/redukce/18849590.htm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nový pc do 400 Eur
PříspěvekNapsal: pát zář 02, 2011 5:05 pm 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
zgerbiak: tak tohle by me v zivote nenapadlo ze by mohli dat default ram pro grafiku na 4GB :roll:
kazdopadne parada :wink: tohle jsou ty pravy zkusenosti s HW :wink:

PS: pak napis jak jsi spojen s procesorem ;)
mam ho uz rok a nemuzu i ho vynachvalit ;) jedine co me stve ze sem koupil Extreem Freezer revize 2 a trosku tam vazne uchiceni jednou za rok ho musim pridelat znovu protoze se ohnou packy na uchyt jak je ten chladic tezky a nedoleha spravne na procesor.. :( ale jinaks e necha celkem slusne vhnat takt :-D a jede jak das :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nový pc do 400 Eur
PříspěvekNapsal: pát zář 02, 2011 5:24 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
SirThomas : Sú tam v nastaveniach iba 2 možnosti: nad 4GB / pod 4GB :)

Bumpkin : Zatiaľ som ten processor nejako moc nevzužil, tak neviem povedať. Každopádne má mnoho programov pre taktovanie, čo som len čumel. Podarilo sa mi "nechtiac" pretaktovať ten processor o cca 250 Mhz. :) Tak ale s tou výbavou od AMD to vie každý.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz