Právě je ned pro 16, 2018 1:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: blender a win7
PříspěvekNapsal: čtv zář 10, 2009 3:27 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
jak je na tom blender na win7? ma uz nekdo zkusenost? :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: blender a win7
PříspěvekNapsal: stř zář 16, 2009 11:10 am 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 28, 2004 4:59 pm
Příspěvky: 88
Bydliště: Příbram, Praha
blender a win7 naprosto bez problémů, a to jak 32bit tak i 64bit verze :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: blender a win7
PříspěvekNapsal: sob zář 19, 2009 10:52 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
parada, uz to jdu instalovat :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: blender a win7
PříspěvekNapsal: pát kvě 21, 2010 4:04 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
i s Aerem mi všechno funguje jak má..jakou máš grafickou kartu popř. ovladače?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz