Právě je úte dub 24, 2018 12:46 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Asus K50AB
PříspěvekNapsal: pon srp 17, 2009 4:05 pm 
Offline
....
....

Registrován: pon srp 11, 2008 4:34 pm
Příspěvky: 272
Přemýšlím o tom, že si koupím tento notebook: http://www.hshop.cz/asus-k50ab-15-6-ql6 ... w-noos.htm
Myslíte, že to je dobrá koupě?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Asus K50AB
PříspěvekNapsal: pon srp 17, 2009 4:13 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1142
Bydliště: Praha
no ked pises na blender forum tak co sa tyka velkosti displaya tak v blenderi je to na gulku! A nemas tam OS, nevadi? Nechces tam hadam davat crack?? :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Asus K50AB
PříspěvekNapsal: pon srp 17, 2009 4:13 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
n1, za tu cenu pekny, minuly prazdniny (mno..spis rijen to byl :-D ) sem si kupoval svuj ASUS M50SV win vista home premium 32bit (intel core2duo 2,5ghz, 3gb ram a NV9500M GS, v tydobe se dalo rict, ze je to vysoce vyhodny notebook, co se tyce pomeru vykon/cena. (srovnatelny dell vostro 1710 stal v ty dobe prez 30k .. i kdyz to je 17" a vydrzi o hodinku dyl, nez muj :-D ) na reklamaci byl jen jednou a to kvuli vadnemu disku WD (sou dost nachylny na otresy, z vlastni zkusenosti...aspon ty notebookovy) a rekl bych ze za tech 11k je to slusny :-) jen bych se bal grafiky, kdybys chtel pracovat s blenderem. i kdyz co ja vim, co se zmenilo s poslednima ovladacema :-) atinu nikde doma nemam :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Asus K50AB
PříspěvekNapsal: pon srp 17, 2009 4:20 pm 
Offline
....
....

Registrován: pon srp 11, 2008 4:34 pm
Příspěvky: 272
Přemejšlel jsem, že bych tam dal Ubuntu, ale nemam s tim moc zkušeností a nevim, jak to bude s ovladačema...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Asus K50AB
PříspěvekNapsal: úte srp 18, 2009 8:21 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 08, 2004 7:18 pm
Příspěvky: 788
Bydliště: Plzeň
maraCZ píše:
Přemejšlel jsem, že bych tam dal Ubuntu, ale nemam s tim moc zkušeností a nevim, jak to bude s ovladačema...


Tak Ubuntu ti na tom pobeží. Otázka je jak na tom bude Wi-Fi, v tom popisu není řečeno, co za wifinu tam je. Pro vysvětlení, Wi-Fi je asi nejhůř podporovaná věc v Linuxu, na některé (třeba Broadcomy) se dokonce musí používat ovladače od výrobce.

A nebyl bych si moc jistej tou grafikou. Ne, že by nefungovala, dokonce nejspíš budeš mít na výběr ze tří různých ovladačů, ale ty OSS zatím nemají 3D a ty od AMD jsou na houby (trvá jim dlouho, než přidají podporu nových grafik, problémy s kompatibilitou software opravují pomalu (na Ubuntu to snad problém není, jsou tam na to lidi, kteří to kontrolují) a nepodporují ani OpenGL 3.0, ani OpenCL ani jejich vlastní Stream (koumáci ho tam mají, ale beží přes CPU) a k akceleraci videa se taky ještě nedokopali). Jestli se někomu zdá, že ATI nemám rád, má pravdu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz