Právě je čtv dub 19, 2018 3:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bios hlasi chybu HDD
PříspěvekNapsal: ned črc 05, 2009 12:28 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
jde o hdd z ntb...tohle sem vyfotil na pc, kdyz sem si chtel stahnout dulezity data do pc.. (na ntb i na pc mi to pise to samy..jediny, co sem z toho tak pochopil je, abych si zalohoval data a vymenil(asi HDD)
nejsem zadnej odbornik, tak to davam sem, jestli nekdo vi, jestli je nutny to davat na reklamaci, nebo se s tim da jeste neco delat :emo05:
http://imgupload.cz/s1/IKbTTn6Jqd.JPG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bios hlasi chybu HDD
PříspěvekNapsal: ned črc 05, 2009 1:48 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 08, 2004 7:18 pm
Příspěvky: 788
Bydliště: Plzeň
Jo, doufat, že se disk nerozesere dřív, než to všechno zazálohuješ. S.M.A.R.T. je systém, který mimo jiné sleduje, jestli se na disku něco „nerozbíjí“, t5eba jestli se neztr8c9 data apod. Pokud začne plašit, tak je docela pravděpodobný, že je nějaký problém. Takže vypnout v BIOSU S.M.A.R.T. a zazálohovat. Ten disk může klidně ještě dobře soulužit i pár let, ale taky je možný, že klekne během pár minut.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bios hlasi chybu HDD
PříspěvekNapsal: ned črc 05, 2009 1:50 pm 
Offline
.........
.........
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 25, 2004 1:45 pm
Příspěvky: 1517
Bydliště: Mělník
zkontroluj přívodní káble...mě to jednou takhle dělalo z důvodu vadného přívodního napájecího kabelu...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bios hlasi chybu HDD
PříspěvekNapsal: ned črc 05, 2009 2:16 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
hlasi mi to jak v ntb, tak v desktopu..kdyz sem to napojil na desktop, tak v pohode, data sly cist, vsechno, tak sem si vsechny dulezity data zkopnul do pc a disk pujde radsi asi na reklamaci :-) (uz nekolikrat mi kleknul :emo07: , takze sem to planoval uz dyl, ze by sel na reklamaci :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bios hlasi chybu HDD
PříspěvekNapsal: pon črc 06, 2009 1:19 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
tak sem to udelal tak, ze sem si do PC zkopnul vetsinu dat, disk sem cely uplne zformatoval a znova na ne nainstaloval win (protoze se pred formatem nechtel spustit) a tedka tam mam jen veci, co potrebuju (blender, opera, qip, od asusu nortona jako antivir a pak nejaky drobnosti..) do tejdne dam ten hdd reklamovat :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz