Právě je pát led 19, 2018 5:14 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: uprava videa
PříspěvekNapsal: čtv čer 18, 2009 7:28 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: ned led 06, 2008 12:44 pm
Příspěvky: 78
Bydliště: Praha
nazdarte, chtel bych se vas zeptat jaky pouzivate program na upravu animace vyrenderovane v blenderu (tim programem se mysli jako strihani, zvuceni, spojovani videa) protoze ja mam jiz hotovou animaci a potrebuju ji ozvucit...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: uprava videa
PříspěvekNapsal: čtv čer 18, 2009 8:21 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 18, 2008 9:47 am
Příspěvky: 146
Bydliště: Brno
To jde myslím i v Blenderu. Někde určitě musí být tutoriál.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: uprava videa
PříspěvekNapsal: čtv čer 18, 2009 8:58 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
ja pouzivam sony vegas (8) ale jde to i v movie makeru :lol: nebo i v blenderu ;ú ale v blenderu sem to jeste nedelal :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: uprava videa
PříspěvekNapsal: čtv čer 18, 2009 9:03 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 10, 2009 12:38 am
Příspěvky: 313
já používám adobe premiere, popř. adobe after effect


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: uprava videa
PříspěvekNapsal: čtv čer 18, 2009 9:19 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 8:08 am
Příspěvky: 251
Já (resp. táta :D) sem si koupil Pinnacle studio 12 ultimate - je to i s klíčovacim plátnem za cca 2000 Kč a de v tom dost věcí


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: uprava videa
PříspěvekNapsal: čtv čer 18, 2009 9:34 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
pinnacle sem mel desitku a docela sem v tom umel...ale od doby, co mam ntb a v nem win vista, tak mi tam nesel pinnacle 10, ani 11 (10 visty nepodporujou) tak sem presel na Vegas...a z me neznameho duvodu sem se naucil ve vegasu asi 15x rychlejc, nez v pinnaclu xD jen mam zatim trial...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: uprava videa
PříspěvekNapsal: čtv čer 18, 2009 10:17 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: ned led 06, 2008 12:44 pm
Příspěvky: 78
Bydliště: Praha
no ja vim v sequence editoru to jde taky...ale nechce se mi to znova renderovat...vegas jsem zkousel taky ale z nejakyho zahadnyho duvodu mi to nejde nainstalovat...tak zkusim ten adobe....ten movie maker jsem zkousel tez ale tam jsou zastaraly kodeky takze taky smula.. :-) jinak dik za komenty


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: uprava videa
PříspěvekNapsal: čtv čer 18, 2009 11:00 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 26, 2007 8:23 pm
Příspěvky: 399
Jerolima píše:
no ja vim v sequence editoru to jde taky...ale nechce se mi to znova renderovat...vegas jsem zkousel taky ale z nejakyho zahadnyho duvodu mi to nejde nainstalovat...tak zkusim ten adobe....ten movie maker jsem zkousel tez ale tam jsou zastaraly kodeky takze taky smula.. :-) jinak dik za komenty

No v sequence editoru to nemusis renderovat znovu muzes si tam vlozit i video a pak renderovat s prazdnou scenou a bude to v pohode.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: uprava videa
PříspěvekNapsal: pát čer 19, 2009 9:17 am 
Offline
..
..

Registrován: úte říj 25, 2005 1:34 am
Příspěvky: 44
Bydliště: Praha
Nebo zdarma VirtualDub.......


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: uprava videa
PříspěvekNapsal: pát čer 19, 2009 9:31 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1140
Bydliště: Praha
Vegas je idealny nastroj kde urobis vsetko rychle. Ak chces ale o trosku lepsie tak pouzi After, akurat ze tam je to so zvukom horsie. Ja proste pouzivam svatu trojicu: Blender,Vegas,After (3D,zvuk,2D) :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: uprava videa
PříspěvekNapsal: pát čer 19, 2009 1:30 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: ned led 06, 2008 12:44 pm
Příspěvky: 78
Bydliště: Praha
X_H_N píše:
No v sequence editoru to nemusis renderovat znovu muzes si tam vlozit i video a pak renderovat s prazdnou scenou a bude to v pohode.
aha to jsem nevedel, diky, ale kdyz jsem zkousel zvucit v tom blenderu tak z vyslednyho vydea nelezl zadny zvuk ikdyz jsem ho tam dal, urcite bude potreba jen neco povolit ale jen nevim kde to mam hledat...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz