Právě je pon zář 24, 2018 12:53 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prejmenovat windows
PříspěvekNapsal: sob čer 13, 2009 5:00 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 26, 2007 8:23 pm
Příspěvky: 399
je mozne nak prejmenovat slozku windows tedy spise se ted jmenuje windows2 a nektere aplikace mne delaj problemy tak ji chci prejmenovat na windows.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prejmenovat windows
PříspěvekNapsal: sob čer 13, 2009 7:34 pm 
Offline
......
......
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 05, 2006 8:34 pm
Příspěvky: 909
Bydliště: Liberec
X_H_N píše:
je mozne nak prejmenovat slozku windows tedy spise se ted jmenuje windows2 a nektere aplikace mne delaj problemy tak ji chci prejmenovat na windows.

Za administratora to pravdepodobne bude mozne, i kdyz nevim.. Windows se nekdy brani zuby nehty kdyz prijde na jeho slozky 8).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 13, 2009 10:44 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 31, 2007 2:39 pm
Příspěvky: 569
Bydliště: ČR> Frýdek-Místek >Frýdlant n.O.> Pržno
nechápu jak se ti to mohlo stát že se jmenuje windows2, je naprostý nesmysl přejmenovávat systémovou složku - viz tvoje problémy

No ale k věci, nabootuj si LiveCD Ubuntu a pak by to mělo jít přejmenovat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 14, 2009 12:19 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 26, 2007 8:23 pm
Příspěvky: 399
No ja sem potreboval udelat reinstal bez straty dat a pres existujici windows to nak neslo tak sem to byl nucen instalovat do alternatyvni slozky. hlavne by mne zajmalo co se stane kdyz se to prejmenuje jestli to bude fungovat jako by se nechumelilo nebo jestli se to treba vubec nepusti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 14, 2009 12:30 am 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 31, 2007 2:39 pm
Příspěvky: 569
Bydliště: ČR> Frýdek-Místek >Frýdlant n.O.> Pržno
no tak to nevím, já to mám vyřešené tak, že mám rozdělený disk na 2 oddíly, na jednom mám systém a software, a na druhém vdškeré data (obrázky, fotky dokumenty, filmy, hudbu, ...) a hry, takže jak se mi něco posere ve windows nebo začíná být pomalý tak to zformátuju a je to :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 14, 2009 7:34 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob lis 01, 2008 12:00 pm
Příspěvky: 74
Bydliště: Písek
nevim nevim, jediné co ti zbyde bude formát disku a reinstall.. pokud změníš název souboru bez "vědomí" windowsu (a jinak to ani nejde) tak on se pak bude spouštět ale ve složce C:/Windows2/ se nenade a nespustí se.. jaké problémy ti to dělá?
okdážu tě k nám na www.pcporadenstvi.cz uvidíme co s klukama vymyslíme žped formátem..


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz