Právě je sob led 20, 2018 9:08 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Blender vs. Ati Radeon 4870
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 12:26 am 
Offline
..
..

Registrován: sob led 05, 2008 3:12 pm
Příspěvky: 36
Zdravím

Mám docela závažný problém a potřeboval bych poradit.Když tvořím v blendru tak se docela často stává že mi spadne celý počítač(blikne monitor a naskočí zeleně pruhovaná obrazovka)a pak již vůbec nereaguje.Tento problém bude spočívat asik v grafické kartě protože např mp3 puštěná na pozadí hraje dále což vylučuje CPU nebo RAM nebo HDD.Konkrétně vlastním Ati Radeon 4870 od firmy Sapphire.K tomu mám nejnovější ovladače Catalyst.Teplota gf se pohybuje kolem 50 stupňů a není nijak nataktovaná jenom jsem zvýšil standartní otáčky větráčku pač teplota byla 70-80 stupňů.Hledal sem různě na internetu ale našel jsem jen něco o problémech se staršími modely Atinek a podle mě to nemá co dělat s posledním modelem Ati.Jestli má s tímto problémem skušenosti tak ať pls. poradí.Dík moc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 7:53 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 14, 2005 8:13 pm
Příspěvky: 1017
Bydliště: Plzeň
ATI má problém s Blenderem od nepaměti. :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 8:26 am 
Offline
.........
.........
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 25, 2004 1:45 pm
Příspěvky: 1517
Bydliště: Mělník
Zkus juknout sem:
http://www.blender.org/education-help/faq/technical/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 12:05 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 13, 2004 6:52 am
Příspěvky: 322
Bydliště: hokna
A když ti to padá, stává se to ve stejný moment:
- stejná specifická operace (preview, render, ...)
- stejná doba od spuštění Blenderu, nezávisle na prováděné operaci

Nebo se to stává čistě náhodně, i když Blender není spuštěný a neděláš v něm ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 3:48 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob led 05, 2008 3:12 pm
Příspěvky: 36
Už sem to vyřešil.Stahnul sem nový bios z ofic. stranek vyrobce, flashnul jim GF a všechno je OK.Jinak díky za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz