Právě je sob zář 22, 2018 4:04 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Grafika :P
PříspěvekNapsal: pon zář 29, 2008 3:45 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 04, 2006 8:20 pm
Příspěvky: 1364
Bydliště: Doma
Hola, nastal cas narvat do PC novou grafickou kartu, uvazoval sem neco do 6tisíc a chtel bych zkusit 2jadrovou grafiku(mozna i s Crossfire/SLI, ale nevím jesli by to slo zapojit s mojí nynejsí GeForce 8800gts 320mb) :)
Zatim se mi zamlouvá:
1) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52747

2) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56423

Základní deska: Gigabyte GA-P35C-DS3R (alespon podle Everestu, fakturu bych musel pohledat :P)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 29, 2008 5:26 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 14, 2005 8:13 pm
Příspěvky: 1017
Bydliště: Plzeň
čistě z pohledu laika bych se radši té ATI vyhnul.. nebo už udělali pořádné ovladače? :oops:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 29, 2008 7:25 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 04, 2006 8:20 pm
Příspěvky: 1364
Bydliště: Doma
Sagi píše:
čistě z pohledu laika bych se radši té ATI vyhnul.. nebo už udělali pořádné ovladače? :oops:

No ja bych take radsi tu Nvidii, u nich sem teda jeste nevidel 2jadro grafiku ale mozna je to zbytecne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Grafika :P
PříspěvekNapsal: pon zář 29, 2008 8:02 pm 
Offline
......
......
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 05, 2006 8:34 pm
Příspěvky: 909
Bydliště: Liberec
freekill píše:
Hola, nastal cas narvat do PC novou grafickou kartu, uvazoval sem neco do 6tisíc a chtel bych zkusit 2jadrovou grafiku(mozna i s Crossfire/SLI, ale nevím jesli by to slo zapojit s mojí nynejsí GeForce 8800gts 320mb) :)
Zatim se mi zamlouvá:
1) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52747

2) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56423

Základní deska: Gigabyte GA-P35C-DS3R (alespon podle Everestu, fakturu bych musel pohledat :P)

Haha, tak to je vtipne.. ty mas GeForce 8800gts 320mb a chces novou kartu! :) ja mam GeForce 7600gt, 128mb a zatim si nestezuju :lol:
A ted se zamysli.. je vazne video settings na "Ultra High" potreba.. nestacilo by trebas "pouze" High? 8)
Jinak Club3d neni az tak ok distributor. Co si pamatuju tak sirthomas mluvil neco o spatnych reklamacich a o 25% pomalejsim cipu.. ale zase hlavne drzi ceny docela nizko, protoze neni az tak znamy. Jinak Leadtek je slusnej, velmi solidni.
btw: http://www.extrahardware.cz/radeon-hd-3 ... a-problemy
Sagi píše:
čistě z pohledu laika bych se radši té ATI vyhnul.. nebo už udělali pořádné ovladače? :oops:

mozna spis ciste z pohledu zastance Nvidia :) (nebo blenderaka kterej nema jistotu, ze mu jeho oblibeny program pujde 8))


Naposledy upravil Alfisko dne pon zář 29, 2008 8:15 pm, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 29, 2008 8:03 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
záleží na tom, kolik máš k dispozici peněz... kup si nejlepší ATI (dvakrát do crossfiru) , budeš mít 4GB plnohodnotný paměti(ne takový, jako sdílený s RAM) DDR5 a vyjde tě to na 20 000 :lol: jako má to kámoš a kdy sem na tom pařil, tak sem si nemohl stěžoval, ale nikdy bych si to za tu cenu nekoupil :D jinak bych šel spíš do GForce ... řekl bych lepší kompatibilita s blenderem..aspoň podle mých skušeností ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 29, 2008 8:31 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 04, 2006 8:20 pm
Příspěvky: 1364
Bydliště: Doma
Mno dobrá, grafiku nechám ale ramky prikoupím!! :D
BTW: Vacíku, kde mam vzít 20tisíc? :D navíc moje zakladka nepodporuje crossfire/SLI co sem cet :).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 29, 2008 9:02 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 14, 2005 8:13 pm
Příspěvky: 1017
Bydliště: Plzeň
vacik156 píše:
...

a negrilovali ste na tom po dohrání klobásky? :D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 29, 2008 9:36 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 04, 2006 8:20 pm
Příspěvky: 1364
Bydliště: Doma
Sagi píše:
vacik156 píše:
...

a negrilovali ste na tom po dohrání klobásky? :D :D :D

To mi pripomína jak v Computeru zapojili nejake USBecka do sebe, rozhavili to a grillovali na tom steak :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 30, 2008 12:36 am 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
no nehante tu ATI za snizovani ceny a hlavne nakladu na vyrobu, podivejte se jen na uvodni videa na Gforce rady 200 a hned uvodnich par videi je jak na nich delaj vajcka


pak jestli Ati nebo Nvidii tak to je dnes asi jasny vede Ati, se svoji 4870 vic nez slape na paty gforce GTX 260 za mnohem mensi penize (teda ted uz tam moc velkej rozdil nejni ale stale tam nejakej je), no a pokud jde o podporu tak tam jasne vede Nvidie tak ze tim bych to asi shrnul :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: pát říj 03, 2008 7:13 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 28, 2007 10:04 pm
Příspěvky: 400
Bydliště: Harrachov
Náročnost na grafiku je dost o tom, na jakou plynulost hry ste zvyklí. Já hraju crysis na medium-high s průměrně asi 11fps a je to dost(!) :lol: . Prostě sem asi nějak zvyklej, ale mě co do hratelnosti opravdu 10fps stačí.. :lol:
PS: mám 7600gst 256mg/128sběrnice 525mhz jádro atd..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: .
PříspěvekNapsal: pát říj 03, 2008 8:09 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
Semiš píše:
...Já hraju crysis na medium-high s průměrně asi 11fps a je to dost(!) :lol: . Prostě sem asi nějak zvyklej, ale mě co do hratelnosti opravdu 10fps stačí.. :lol: ...


COŽE? promiň, ale 11fps sem kdysi pařil GTA:SA na starym kompu a dost mi to lezlo na nervy.. :lol: crysis bych asi takhle nedokázal pařit, hrozně blbě se mi míří, když se to seká.. :D jinak jak sem řikal, doporučuju GF, mám s tim lepší zkušenosti s blenderem ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: .
PříspěvekNapsal: ned říj 05, 2008 8:48 pm 
Offline
......
......
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 05, 2006 8:34 pm
Příspěvky: 909
Bydliště: Liberec
Semiš píše:
Náročnost na grafiku je dost o tom, na jakou plynulost hry ste zvyklí. Já hraju crysis na medium-high s průměrně asi 11fps a je to dost(!) :lol: . Prostě sem asi nějak zvyklej, ale mě co do hratelnosti opravdu 10fps stačí.. :lol:
PS: mám 7600gst 256mg/128sběrnice 525mhz jádro atd..

Mam stejnou kartu a crysis mi slo minimalne na 35fps :) coz je vpodstate plynule. Ted si vzpominam, ze sem to mel na medium, grafika furt velmi dobra :).
Ale mel by ses naucit "rychlejc" reagovat, at zvladas i hry nad 11fps, takhle ztracis hooodne casu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 05, 2008 9:45 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 28, 2007 10:04 pm
Příspěvky: 400
Bydliště: Harrachov
Ale mě ta hra nejde nijak zpomaleně, jde uplně normálně jako každýmu, jen to mám o pár snímků za sekundu nižší.. :lol: 11fps ukazoval fraps v první úrovni v první vesničce korejců když sem to zkoušel-já to musim jen odsouhlasit, normálně bych to fakt nepostřehl ale když du blízko prken(jako plotu) tak je vidět jak dou vedle mě stylem cuk-cuk-cuk(ale ne tak hrozně, vážně stylem 8cuků za sekundu tak asi..) :lol: ..

Možná je to vážně tim že sem zvyklej, před touhle sem měl geforce 2 a ani u gta sa sem si na ní nemohl stěžovat, přitom to na ní moc rychle asi jít nemohlo takže.. :lol:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz