Právě je ned dub 22, 2018 10:16 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 9:34 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte kvě 06, 2008 5:55 pm
Příspěvky: 60
Bydliště: Semily
Omlouvám se že sem přečet jenom prvních pár reakcí (sem línej), ale ten ac coller freezer 7pro je luxusní...mam ho doma s dual core 2,4 na 3GHz taktnutej a teplota 33 a vůbec neni slyšet. Což se teda nedá říct o mojí grafice ale co :D . Tak to ode mě...za tu cenu fakt skvělej chladič.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 21, 2008 4:19 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 16, 2005 7:31 pm
Příspěvky: 408
zdravím ještě by mě zajímalo jestli nemá někdo zkušenost s pasivním chlazení grafický karty celkem se mě líbí tahle od Gigabytu
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53854
A našel jsem jednu pěknou skříň http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54780


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 21, 2008 4:46 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 14, 2005 8:13 pm
Příspěvky: 1017
Bydliště: Plzeň
ten chladic by mel na zakladnim taktu tu kartu uchladit.. ale nepocitej s nejakymi super nizkymi teplotami.. je to strasne zavisle na airflow ve skrini.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 21, 2008 5:47 pm 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
KIWI: pokud si vemes tu skrin kterou jsi si vybral tak by si s tim pasivem nemel mit zadny problem, ta skrin co si hodil link ma v zakladu dva 120mm vetracky (jeden vepredu a jeden vzadu) tudis cirkulace zajistena :wink:

jen nevim jestli je zrovna spravna volba ten pasiv od gygabite, vic bych uz veril tomudle Asusu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54590
a nebo Mycrostaru (to je kombinovany a skoro o 2000kc drazsi- ale to je taky zpusobeno tim ze je to na vyzsim taktu)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54029
ale myslim ze muzes uplne s prehledem verit Gainwardu :wink:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52998
tady je popis i ke chlazeni co ma Gainward:
Pokud jde o konstrukci samotného chlazení, tak pokud si odmyslíte lehký plastový kryt, který zakrývá chladič, pak asi mnozí poznají klasické chlazení známé z grafických karet Palit. To není žádná náhoda, protože Palit má ve firmě Gainward své prsty už delší dobu. Jedná se tedy o chladič, který je dvouslotový. Obsahuje tenkou plechovou základnu, která překrývá samotné jádro i paměti a nad tím je veliký pasiv, který je značně členitý pro snadnější rozptyl tepla. Celkem slušný funkční návrh pasivu doplňuje přibližně 80mm ventilátor.

cely clanek je tady na tomto odkazu:
http://www.ddworld.cz/graficke-karty/te ... ch-40.html

osobne si myslim ze asi nejlip navrzeny chladic (kdyz prihlednu k pomeru cena/vykon) :wink: :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 22, 2008 4:33 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 16, 2005 7:31 pm
Příspěvky: 408
díky za názor asi to vyhraje ta od Gigabytu ale musím říct že ta Asusácká vypadá vzhledově skvěle :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 22, 2008 10:34 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte kvě 06, 2008 5:55 pm
Příspěvky: 60
Bydliště: Semily
Mno já kdybych kupoval novou grafiku, tak asi beru nějakou Radeon HD 3870 . Přijdou mi docela výkonný, za tu cenu luxus. Ale zas nwm jestli by na tom šel blender a tak celkově sou hry spíš dělaný pro nvidia. Rozhodnutí je na tobě :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 22, 2008 10:36 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 14, 2005 8:13 pm
Příspěvky: 1017
Bydliště: Plzeň
Pernee44 píše:
Mno já kdybych kupoval novou grafiku, tak asi beru nějakou Radeon HD 3870 . Přijdou mi docela výkonný, za tu cenu luxus. Ale zas nwm jestli by na tom šel blender a tak celkově sou hry spíš dělaný pro nvidia. Rozhodnutí je na tobě :wink:

Blender na nich prave moc dobre nejde... nvidia je na tom mnohem v blenderu mnohem lip.

(PS.: verili byste ze v Maye je to presne naopak? tady zase nvidie nedotahuji, vsechno to je asi v ovladacich ;-/)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 23, 2008 9:39 am 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 16, 2005 7:31 pm
Příspěvky: 408
No právě blender je jeden z důvodů proč nvidii a druhej důvod je dlouhodobá zkušenost s grafikama od nvidie, měl jsem totiž jenom tuhle značku :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz