Právě je pon čer 25, 2018 12:27 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 11:52 am 
Offline
..
..

Registrován: pát čer 15, 2007 7:04 am
Příspěvky: 25
SirThomas: Ja zase vychazim z toho, co vidim kazdy den v praci... kdyz uz nekdo prinese pameti na reklamaci tak jsou to v 90 procentech kingston...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 12:26 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 30, 2005 1:50 pm
Příspěvky: 1316
Bydliště: Praha
2 250GB disky jsou nesmysl, pokud jsi normální uživatel tak budeš v budoucnu rád za volný slot pro disk / nebudeš muset hledat kde co máš na 5 discích.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 1:14 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 16, 2005 7:31 pm
Příspěvky: 408
no ještě s těma diskama : zvažuju jestli si nemám koupit nějakej jednoplotnovej disk s kapacitou asi 250 až 300 GB, protože když si uvědomím že teď mám v počítači 80GB a pořád mám asi 10GB volnýho místa tak si myslím že těch 500GB bude pro mě zbytečně moc (nehledě na to že na zálohování mám 500GB externí disk)
DVD mechaniku vezmu co doporučuje SirThomas.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 1:22 pm 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
KIWI: 500GB se nikdy nestrati :wink: :wink: ale pokud chces teda mensi tak se mrkni na www.pctuning.cz ted nedavno tam testovali 320GB disky :wink: nejlip z toho vychazel Samsung F1 :wink: :wink: a pokud jde o reklamaci disku tak to uz bych moc dneska neresil :) osobne si myslim ze zalezi na jakej kousek narazis :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 1:22 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 30, 2005 1:50 pm
Příspěvky: 1316
Bydliště: Praha
70GB, hmm, tak to seš šťastnej člověk.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 1:27 pm 
Offline
..
..

Registrován: pát čer 15, 2007 7:04 am
Příspěvky: 25
Bumpkin ano mas pravdu, poruchovost disku je temer na stejny urovni... vetsinou je to kolem 5 procent...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 1:52 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 14, 2005 5:06 pm
Příspěvky: 488
Bydliště: Praha
podle me sestava docela dobra, ale myslim ze kdyz se priplati trosku za grafickou kartu, tak to bude hodne znat ...

jinak by me zajimalo jestli nevite nekdo jak je to s tema zdrojema. rekneme ze pocitac sezere treba 400W (jako procesor, grafika a tak). je potom rozdil ve spotrebe elektriny kdyz mam zdroj 450W nebo treba 600W ? zajima me jestli si pocitac proste vezme elektriny tolik kolik ji spotrebuje a nebo jestli vetsi zdroj = vetsi spotreba


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 2:01 pm 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
joxer: heh je kravina vetsi zdroj vetsi spotreba, treba pri zatezi si PC muze vzit 500W kdyz ho vytezujes na maximum ale kdyz ho mas jen ve ,,stenbaj,, rezimu tak si bere 4W jen na udrzeni pohotovosti aby si si ho ihned mohl zapnout, no a pak este zalezi jestli mas v PC komponenty ktery podporujou veskery ty ficurynky okolo spotreby, ja mam napriklad v PC EEckovej procesor :wink: tak ze asi takhle, nejlip to ale zjistis kdyz si to cely PC zmeris, nemuzes totiz pocitat ze grafika ma 200W pri zatezi procak 150W tak to sectu a vyjde mi hodnota kterou si PC veme v zatezi :) to nejde takhle pocitat, protoze kazdej komponent v PC si veme rozdilne, zalezi na tom jak je vytizen :wink: :wink: nejlepsi je si nekde pujcit merak a cely si to zmerit :wink: :wink: me vychyzi provoz PC kazdej den (kdyz bych ho nevypinal) na 4kc :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 2:04 pm 
Offline
666
666
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 27, 2004 5:34 pm
Příspěvky: 968
Bydliště: Prostějov
joxer píše:
podle me sestava docela dobra, ale myslim ze kdyz se priplati trosku za grafickou kartu, tak to bude hodne znat ...

jinak by me zajimalo jestli nevite nekdo jak je to s tema zdrojema. rekneme ze pocitac sezere treba 400W (jako procesor, grafika a tak). je potom rozdil ve spotrebe elektriny kdyz mam zdroj 450W nebo treba 600W ? zajima me jestli si pocitac proste vezme elektriny tolik kolik ji spotrebuje a nebo jestli vetsi zdroj = vetsi spotreba


Dnešní moderní a dražší zdroje odebírají pouze tolik o kolik si PC řekne. Jinými slovy to neznamená, že když si koupíš 1000W zdroj tak ti bude trvale ze sítě odebírat 1000W. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 2:28 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 14, 2006 1:36 pm
Příspěvky: 264
Bydliště: Nalžovské Hory
přesně já mam třeba 560 W zdroj a kdyz sem meril zasuvku kde mam pc, repro a monitor nameril sem pri zatezi 220 W, a kdyz vemu ze z toho je nakejch 60 W montak... tak to pc muze mit tak tech 150 W...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 3:01 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 16, 2005 7:31 pm
Příspěvky: 408
Bumpkin:koukal jsem na ty testy a ten samsung F1 vypadá co se týká výkonu dobře ale mám u něj trochu strach co se týká spolehlivosti i když je pravda že podělat se může každej (a stejně často zálohuju)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 3:05 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 16, 2005 7:31 pm
Příspěvky: 408
joxer píše:
podle me sestava docela dobra, ale myslim ze kdyz se priplati trosku za grafickou kartu, tak to bude hodne znat ...


Grafiku jinou ne. Co jsem koukal tak podle testů není o moc pomalejší než 8800GT a mě ten výkon stačí. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 3:25 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 16, 2005 7:31 pm
Příspěvky: 408
v tom testu jak posílal odkaz bumpkin vypadá hodně dobře ještě Western Digital Caviar SE16 WD3200AAKS (taky jednoplotnovej)a zdá se že asi půjdu do něj :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 3:49 pm 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
KIWI: jj na to WDcko sem zapomel :oops:
jinak este k ty grafice, plne doporucuju 9600gt :wink: cenove skoro stejny jako 8800gt ci GTS :) (zelezi na vyrobci a na tom co jaka karta umi) vykon o neco vetsi ci stejnej :wink:
ale zauvazoval bych nad tim jestli koupit Gainwarda (v minulosti jeden z nejlepsich vyrobcu G-force karet na trhu) jeho hlavnim kladem je pasivni chladic kterej pokud je i minimalni proudeni v PC skrini zvlada uchladit kartu na nehorazne nizkou teplotu(toto ti s klidem muze potvrdit Stanlay) a nebo si neco malo priplatit a koupit od Evgi sam si myslim ze driv nebo pozdejc tu zridi pobocku a budou pri nejmensim nabizet prodlouzenou zaruku :wink: (v USA nabizeji dozivotni zaruku na svy vyrobky, tak jako je dnes bezny nabizet na Ramky dozivotni zaruku :wink: )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 18, 2008 5:09 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 14, 2005 8:13 pm
Příspěvky: 1017
Bydliště: Plzeň
KIWI píše:
strach co se týká spolehlivosti

mam samsung a zatim jede... musim zaklepat :) .. ale asi je to kus od kusu no.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz