Právě je sob črc 21, 2018 11:25 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Procesy
PříspěvekNapsal: stř bře 12, 2008 9:32 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 04, 2006 8:20 pm
Příspěvky: 1364
Bydliště: Doma
Zdarec,
mam takovej dotaz jesli by mi nejak nesli usporadat procesy po zapnuti pc, vetsinou tam bezi kolem 46procesů coz se mi zdá moc, a sam poradne nevím kde a ktere muzu "deaktivovat".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 12, 2008 9:38 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
:D to mi pripomenulo - raz mi zmrzol Firefox a ja som ukoncil proces ze firefox.exe a uplne mi zmizlo vsetko (plocha, aj minimalizujuca plocha - tam kde si davam programy, proste na plochu) proste vsetko zmizlo... alebo to bolo IE a ja som ukoncil explorer.exe? uz nepametam, ale bolo to huste :D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 12, 2008 9:41 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 04, 2006 8:20 pm
Příspěvky: 1364
Bydliště: Doma
Bo si ukoncil explorer.exe a to je plocha, kdyz chces vypnout prohlizec musis vypnout iexplorer.exe


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 12, 2008 9:46 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
a ako obnovim plochu...? daco som stlacil a nejako sa mi vratila, ale ako ju mam normalne obnovit, iba restartom? (uz si fakt nepametam, co som stlacil :( )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 12:07 am 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: pon bře 10, 2008 6:42 pm
Příspěvky: 43
Bydliště: Slovensko/Bratislava
Kapo píše:
a ako obnovim plochu...? daco som stlacil a nejako sa mi vratila, ale ako ju mam normalne obnovit, iba restartom? (uz si fakt nepametam, co som stlacil :( )


ides do task manager - (CTRL+ALT+DEL) a v Applications das New Task a napises explorer. a Spusti sa ti plocha.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 12:17 am 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
freekill: zkus se vzdycky po reinstalaci win mrknout co vsechno bezi a podle toho odvod co je nejdulezitejsi pro chod win :wink: ja to tak delam, ale urcite na internetu najdes navody jak to nafurt vypnout :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 5:19 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: stř bře 05, 2008 9:38 am
Příspěvky: 136
Já si ukončuju Nečinné procesy.Ty mi zabírají nejvíc a já je tam nechci. :D
NE ale Nejlepší rada je kouknout se na to po reinstalu winu jak uz bylo receno.A jeste nec


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 5:20 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: pon čer 05, 2006 4:17 pm
Příspěvky: 134
Bydliště: Tábor
ja mam da se rict nove nainstalovany winy a mam 37 procesu :) ty musis mit nastavene aby se ti nektere programy spustely po zapnuti pc..
Kdyz das Start a spustit.. tak tam napis msconfig a dej zalozku po spusteni..tam si vyskrtnes jaky chces programy aby se ti nespoustely po startu.. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 5:37 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 04, 2006 8:20 pm
Příspěvky: 1364
Bydliště: Doma
Karl0s píše:
ja mam da se rict nove nainstalovany winy a mam 37 procesu :) ty musis mit nastavene aby se ti nektere programy spustely po zapnuti pc..
Kdyz das Start a spustit.. tak tam napis msconfig a dej zalozku po spusteni..tam si vyskrtnes jaky chces programy aby se ti nespoustely po startu.. :wink:

Vím dycyk se to snazím stahnout ale hodi to ankou chybicku a je to v čudu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 6:16 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: pon bře 10, 2008 6:42 pm
Příspěvky: 43
Bydliště: Slovensko/Bratislava
mozno by ti pomohlo nieco taketo
http://www.whatsrunning.net/whatsrunning/main.aspx

Alebo ked vlozis nazov procesu do google v tvare "what is proces.exe" tak ti hned vypise co je to za proces, takto si lahko povypinas svetko co tam nema byt.

Alebo si stiahni nejaky registry tool, v kvalitnejsich ti nvypise co je to za proces. Napr. http://www.download.com/Registry-Mechan ... d=10742905


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz