Právě je pon srp 20, 2018 10:03 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Připomí­nka pro ATI
PříspěvekNapsal: úte úno 21, 2006 10:34 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: úte pro 06, 2005 10:09 pm
Příspěvky: 166
Abyhch řekl pravdu, thread Rada pro ATI mÄ› docela hodnÄ› nauÄ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 22, 2006 12:06 am 
Offline
_
_
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 11, 2004 4:55 pm
Příspěvky: 1439
Bydliště: Prostějov/Brno
ad vykřičníky- odvykneš, neboj, my Tě to odnaučíme :twisted:

ad ATI - pokud Ti jde o Blender, tak se spíš zaměř na to, jak si pořídit NVidii, jak to tak vypadá, lepší radu těžko dostaneš :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 22, 2006 12:35 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: úte pro 06, 2005 10:09 pm
Příspěvky: 166
No, tu atinu sem vÄ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 22, 2006 2:58 pm 
Offline
666
666
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 27, 2004 5:34 pm
Příspěvky: 968
Bydliště: Prostějov
Trubitak píše:
No, tu atinu sem včera prodal, ale nevím co si mám ted koupit, páč na tom zase tak finančně dobře nejsem :lol:
MYslíte že by se mi na blender hodila GeForce fx5200??? chci tuhle moc nestojí, ale potřebuju vědět, jestli blender pošlape vpoho :wink:


5200 ti pojede, pokud máš možnost 5500 nebo 5600 tak bych šel do toho.... :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 22, 2006 3:29 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: úte pro 06, 2005 10:09 pm
Příspěvky: 166
Díky, moc a díky za rychlost, protože to dneska jdu kupovat a už se to nedá vydržet jed na 32 MB integrovce s podÄ›lanýma ovladaÄ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 22, 2006 4:59 pm 
Offline
666
666
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 27, 2004 5:34 pm
Příspěvky: 968
Bydliště: Prostějov
Trubitak píše:
Díky, moc a díky za rychlost, protože to dneska jdu kupovat a už se to nedá vydržet jed na 32 MB integrovce s podělanýma ovladačema...asi mě čeká format pc :)


Možná pomůže jenom důsledné odinstalování starých ovladačů, však uvidíš.... :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 22, 2006 6:28 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: úte pro 06, 2005 10:09 pm
Příspěvky: 166
A co to má být, důsledné odinstalování ovladaÄ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 22, 2006 6:41 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 25, 2005 9:34 am
Příspěvky: 369
Bydliště: Dobruška
Trubitak píše:
2 karty


no .... to neni podle me uplne nejlepsi reseni, protoze obe dve karty maji jenom 64bitovou pametovou sbernici a nejsou zrovna nejvykonejsi .....

kdyztak napis celou tvoji sestavu, at mame porovnani ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 22, 2006 8:57 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: úte pro 06, 2005 10:09 pm
Příspěvky: 166
myslíš tu mou "šunku"?? tak bacha at se nelekneš :lol:
Athlon 2000+ (1.67 GHZ), základka 7VM400M VIA, chipset KM400, 8x AGP, 256 MB RAM 333 MHZ, 40 hadr
tot asi vše, snad sem tu základku napsal dobře já se totiž v tech základkách vůbec nevyznám a v jednom papíru je tohle v druhým zase něco jiného :lol: . NO proste žádná sláva :!:
Tak co, pomohla by mi ta karta?

PS: nehci na tom hrát extra nejnovÄ›jší hry páÄ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 22, 2006 9:41 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 25, 2005 9:34 am
Příspěvky: 369
Bydliště: Dobruška
Trubitak píše:
myslíš tu mou "šunku"?? tak bacha at se nelekneš :lol

no, ja mam Celerona 1,4GHz takze nevim, ceho bych se lekal :)

Citace:
nehci na tom hrát extra nejnovější hry páč na ně nemám čas, furt mi jede maxko a blender

tak to by ti ta 6200 mohla stacit, ale jestli chces hrat i hry, tak bych spis bral GF6600GT nebo ATI Radeon 9800Pro (nechci slyset nic, ze ati je blba :lol: )
a i blender, windowsy, nebo pripadne hry by se ti odvdecily za dalsi pamet RAM ;)

Jinak: ta karta ti urcite pomuze :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 22, 2006 9:50 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: úte pro 06, 2005 10:09 pm
Příspěvky: 166
tak díky za dobrou radu, no á nevím, ale když vydím ostatní jak to válí a mě se blender lágoval jako prase...taky pc nevypínám, proste jede 24 hodin už 3 měsíce :lol: :lol: :lol: . Hold dostává záhul navíc takové maxko docela žere :wink: A myslíš že ta ATI fakt pojede? Protože od doby co znám blender dělám furt, tak jestli to bude dělat něco takového jako ta stará( no nemělo by :wink: ) tak s ena to....... Stejne si ATI nekoupím :mrgreen:

Ale díky za radu, jo ramka mi leží u strejdy ve skříni, ale ještě sem k němu nejel :(


EDIT: wow, tak na 6600 urÄ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 22, 2006 10:16 pm 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 8:51 pm
Příspěvky: 26
Bydliště: UniÄ
Trubitak píše:
myslíš tu mou "šunku"?? tak bacha at se nelekneš :lol:
Athlon 2000+ (1.67 GHZ), základka 7VM400M VIA, chipset KM400, 8x AGP, 256 MB RAM 333 MHZ, 40 hadr

Ja taky nevim ceho se lekat :D . Mam Athlona XP 1600+, KT600. Na vykon si vubec nestezuji. Ale mam 768 MB ram zase. Jinak sem majitelem 9800 pro nemam zadny problemy s driverama ale je pravda ze nektery slozitejsi sceny chodi nejak line ve viewportu ale nemuzu srovnavat nemam s cim. Do ATI sem sel protoze sem driv byl majitelem GF 4 MX 440 a to byla aspon sunka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 23, 2006 11:01 am 
Offline
666
666
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 27, 2004 5:34 pm
Příspěvky: 968
Bydliště: Prostějov
Matajon píše:
tak to by ti ta 6200 mohla stacit, ale jestli chces hrat i hry, tak bych spis bral GF6600GT nebo ATI Radeon 9800Pro (nechci slyset nic, ze ati je blba :lol: )
a i blender, windowsy, nebo pripadne hry by se ti odvdecily za dalsi pamet RAM ;)

Jinak: ta karta ti urcite pomuze :D


Ber 6200 od Asusu, Galaxy jsou špatně vyráběné karty. Nemá smysl jít do 6600GT či tu "blbou" radeonku :lol: . V tvém případě to nedá procesor, takže ti je výkonná karta na dvě věci, bo to nenakrmíš procesorem. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 23, 2006 11:16 am 
Offline
666
666
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 27, 2004 5:34 pm
Příspěvky: 968
Bydliště: Prostějov
Trubitak píše:
PS: jaktože to tak všichni znáte? vy to prodávátze nebo co? :)


Nevím jak ostatní, ale tohle mě živí už skoro 15 let. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 23, 2006 11:28 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 08, 2004 7:18 pm
Příspěvky: 788
Bydliště: Plzeň
hej tu samou asusku jsem si nedavno poridil!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz