Právě je ned pro 16, 2018 10:53 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: blender macos & Xgrid
PříspěvekNapsal: pát srp 12, 2005 11:55 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 11, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 1150
Bydliště: net
na mac osx lze poslat render na masiny sdilene prez Xgrid. navod jak to udelat je zde.
http://www.macos.utah.edu/Documentation ... _xgrid.pdf

jm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 12, 2005 1:19 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 11, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 1150
Bydliště: net
neco pro linux
http://unu.novajo.ca/simple/archives/000026.html

mimochodem jeste se mi to nepovedlo rozebehnout, kdybyjste nahodou meli nekdo s tim zkusenost, rad si ji vyslechnu.

jm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 12, 2005 3:43 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 18, 2004 10:25 am
Příspěvky: 412
Moc sem na to nekoukal ,ale nevypada to moc jednoduse
Kde si zjistil ze to funguje s blenderem ?
Neni na ten xgrid potřeba verzi macosx server ?

BTW.
Co řikáte na todle http://www.osx86project.org/
Je tu ňákej unix/pc guru co to zkoušel ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 12, 2005 4:49 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 11, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 1150
Bydliště: net
http://www.atpm.com/10.06/blender.shtml

no prave ze to funguje s blender perfektne nejspis i povrayem, jenze X grd. client 1.0 kterej ti pomuze vytvorit patricen xml je jen na pantera a jelkoz mam evsude tigry tak sem v hajz...

na tigra uz 2 den nemuzu nic najit. cely to bezi z komand lijny ok tak to by nemel bejt zas tak velkej problem ale potrebujes mit nastaven spravne vystup. -f render -a animace ale porad to neresi vec ze netusim jak vytvorit to co tam na pantery vytvarej s tim Xgrid "pluginem"

ja sem to hlavne chtel rozchodit pro final cut a to je jefdna z veci o ktere pizou ze to neni sranda. samzorejme je tam tuna nastaveni pro vystup.

tomu neverim ze kkdyz uz to bezi prez rok ze doted nikdo nenapsall nejakou vychytavku pro nastaveni vypoctu na final cut nebo primo blender.

kdybys to nahodou rozchodil ....

zapomel sem, X server nepotrebujes, protoze bezis jako klient a nechas to na Xgrid clientovi koho na siti najde a posle. jinak samozrejme server musi bejt. lae muzes si nainstalovat Xgrid admin util.. a ten ti na to staci(udelat z kompu server na Xgrid) a pak uz jedes.uz jen propojit 2 kompy na render je supr vec.

jm


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz