Právě je čtv črc 19, 2018 5:18 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 4:00 pm 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
Tak nevim proc, ale vsichi (teda co jsem je poprosila) co maji grafickou kartu NVIDIA, tak jim se to zobrazuje jako me:( teda spis nezobrazuje. Ty objekty tam jsou, pri pruchodu scenou do nich narazim, ale nejdou videt. Neexistuje treba nejaka knihovna na pribaleni nebo jiny zpusob? Ovladace jsou na 100% aktualni.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 4:54 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Sranda ze kazdy to mame inak:
Nvidia 9600GT 512MB,WINXP
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 5:02 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Nemáš na tej stene nejaký GLSL shader?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 5:47 pm 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
No mela jsem ve volbe Display nastaveny Shading na Multitexture. Ted jsem dala Texture Face a mam jako na obrazku. Prisla jsem uplne o pruhlednost skel a odlesky. Nejde toho nejakym jinym zpusobem dosahnout? Neni na to treba nejaky tutorial?

a ted jsem prosla ceou scenu, teda mela jsem to v umyslu, ale nejake objekty to nevykreslilo(dvere,schodiste a jine)


Přílohy:
1.jpg
1.jpg [ 61.16 KiB | Zobrazeno 2144 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: sob lis 05, 2011 9:29 pm 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
Ten exe je stale nejaky divny. A zacinam si myslet, ze je to nejakym omezenim bleneru. Vim ze to zni jako hloupa otazka, ale neni blender ovlivnen nejakym zpusobem poctem objektu, materialu, nebo treba poctem objektů se stejnym materialem? Scena byla ok, ale pridala jsem do ni dalsi sipku pred dvere, aby bylo zrejme, ze muzu vejit do tech dveri a pri exportu do exe mi zmizely vsechny okna i dvere (presto ze jsou jineho materialu) dokonce i v jinych scenach mam objekty neviditelne.

Jo a zjistila jsem, ze NVIDIA graf. karty zrejme nejaky problem s OpenGL. Takze v tom mohl byt problem predtim. Ted uz ale fakt nevim.

Dekuji za jakoukoli pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: sob lis 05, 2011 9:56 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Byt tebou skusim nieco spravit v 2.49ba exportnut, ci to robi to iste....


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz