Právě je pon črc 23, 2018 3:35 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: stř říj 19, 2011 10:50 pm 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
Tak mam nejakej problem a nevim co s tim. Uz se mi to stalo jednou a musela jsem zacit od uplneho zacatku. Ale uz jsem toho udelala tolik a predstava ze zacinam znova neni prijemna. Nevim jak to popsat ale proste kdyz stisknu P pro spusteni hry, tak nemam problem. Sice uz to mam asi dost velke a obcas mi to padne, ale vypada to tak jak ma. Ale po exportu do exe souboru vetsina objektu zmizi. Prosim prosim pomozte mi nekdo:(


Přílohy:
exe.jpg
exe.jpg [ 15.76 KiB | Zobrazeno 3884 krát ]
P.jpg
P.jpg [ 24.06 KiB | Zobrazeno 3884 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2011 10:25 am 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Nemám tušenia.
Skús pred exportom spraviť:
File -> External Data -> Pack into .blend file

Všetky externé data(zvuky, textúry) ktoré používaš v hre, sa spakujú do blend súboru a následne pri exporte do exe súboru.

Avšak pozor. Spakovanie skomplikuje ďalšiu prácu s blend súborom.(editácia externých dát sa v blende neprejaví.)
Preto ti doporučujem pred spakovaním spraviť si kópiu blend súboru, v nej to spakovať a exportovať do exe.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2011 10:42 am 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
Tak to uz je pozde, textury jsem k tomu pribalila uz davno. Ale jeste pred tydnem s tim problem nebyl. No nic, tak to budu muset nejak prekopcit a udelat znovu:( Ale dekuji za snahu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2011 10:55 am 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Keby si poslala .blend mohol by som sa na to pozrieť.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2011 12:20 pm 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
To ne, radeji to nebudu davat nikde na net dokud to neodevzdam. Je to soucasti moji bakalarske prace a tak bych nerada aby se sirila nekde po netu:D predelam mou starsi verzi;) ale dekuji:)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pon říj 31, 2011 7:12 pm 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
Ahoj, tak mam dalsi problem s exe. Kdyz exportuju samotnou scenu, tak je to ok, ale muj model se sklada z nekolik navazujicich scen. Uvodni scena, loading a az po ni se mi nacte moje scena, ve ktere se mi nezobrazuji steny (vlastne to bude asi kazdy objekt, co ma na sobe material zdi). Nevite nekdo cim to je, protoze opravdu kdyz exportuju tu scenu bez tech 2 predchozich, tak je to bez chyby.

Mimochodem dokonce jsem si vsimla ze i osvetleni nejak pokulhava. Ve vyexportovane samostatne scene je to hezky prosvetlene a po vyexportováni i s tema 2 uvodnima je to tmavsi.

Mozna to ma souvislost. Jestli nekoho cokoliv napadne cim by to mohlo byt, tak budu rada za odpovedi. Dekuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pon říj 31, 2011 8:05 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
noo...ak nevidis steny,skus preratat normály dovnutra - Ctrl+Shift+N,,ale moze to bytcokolvekine aksomdobre pochopi problem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pon říj 31, 2011 9:13 pm 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
Ctrl+Shift+N nepomohl....abych to popsala jinak, mam 3 sceny co na sebe navazuji.
V 1. je jen obrazek a tlacitko pro pokracovat. Po jeho stisknuti problikne scena loading, ktera nacita hlavni scenu.
Kdyz udelam export od te prvni, tak mi zmizi zdi, ale kdyz vyexportuju jen tu hlavni scenu, tak je to oka. Na fotkach je to videt.


Přílohy:
2.JPG
2.JPG [ 46.13 KiB | Zobrazeno 3828 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pon říj 31, 2011 9:18 pm 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
takhle bez zdi


Přílohy:
1.JPG
1.JPG [ 54.69 KiB | Zobrazeno 3828 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: čtv lis 03, 2011 8:23 pm 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
Zdravim, tak jsem predchozi problem sice nevyresila, ale nastal vetsi. Rozbil se mi notebook a koupila jsem si novy. Predchozi mel operacni system Vista a integrovanou grafickou kartu, ted mam Windows 7 a NVIDIA graficka karta. Na vistach mi exe sel (aspon do doby nez zmizely zdi) ale ted na win7 se nezobrazuje temer nic. Zkousela jem teda ten exe spustit i na XP s integrovanou graf. kartou a na Vistach s ATI grafickou kartou a bylo to v poradku. Je to tema windowsema, nebo tou grafickou kartou? Nemate nekdo nejaky napad? Dekuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 9:06 am 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Malo by pomôcť nainštalovať najnovší grafický ovládač od výrobcu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 11:50 am 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
tak ovladace nejnovejsi jsou..tema to nebude ale nahrala jsem muj exe na net, mohli byste ho nekdo zkusit jestli to je tak zle jako u me a dat mi vedet? dekuji
http://www.edisk.cz/stahni/06872/skola.rar_23.2MB.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 12:14 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Mne to zobrazuje takto:
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 12:19 pm 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 06, 2011 12:14 am
Příspěvky: 22
a muzu se prosim zeptat jake mas OS a grafickou kartu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem s exe
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 1:01 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Windows 7 SP1 64 bit
Ati Radeon HD 4250 368 MB


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz