Právě je stř říj 17, 2018 2:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc s prostredím
PříspěvekNapsal: ned úno 12, 2012 8:15 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
Či existuje nejaká BGE hra čo sa ujala? Áno ako spomenu Paul68, je to Dead Cyborg a je to podľa mňa majstrovské dielo na pomery Blenderu :wink:

A čo ste tu riešili, že Blenderu kadečo chýba, zmenilo sa v priebehu pár dní. Veď sami si pozrite nový build 2.62RC http://wiki.blender.org/index.php/Dev:Ref/Release_Notes/2.62 ktorý pridáva fakt hodne zaujímavých vecí :bomb: práve ho idem skúsiť.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc s prostredím
PříspěvekNapsal: pon úno 13, 2012 11:00 pm 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 15, 2008 2:50 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: áno
2.62.RC1 má pár zaujímavých chýb, napr. nefunguje import random. zajtra budem robit nové testy na čerstvejšej verzii, dúfam, že to je len kvoli nejakému preklepu z nepozornosti :onfire:

Na druhú stranu je konečne funkčný antialiasing (iba v Blenderplayeri) a takmer plná podpora písmen s diakritikou aj ked tam je ešte pár chybičiek ale všetko lepšie než vsúvanie diakritiky cez prapodivné kódy týchto znakov (niečo na spôsob /xe1, tušim je to é alebo tak nejak). Bohužial zlepšené renderovanie dynamických svetiel si asi bude muset počkat na 2.64 :-(

Ale pokial sa do nového roka nespraví niečo z celkovou rýchlostou renderovania tak asi budem musiet prejst na iný engine...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc s prostredím
PříspěvekNapsal: úte úno 14, 2012 11:29 am 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
tá diakritika vyzerá zaujímavo, musím vyskúšať :wink: tiež som si ale všimol bug pri duplikovaní "spot" lámp a premiestňovaní ovjektov medzi vrstvami, pričom mi Blender vždy spadol, tak dúfam, že to opravia..

a Bigbob :shock: celková rýchlosť renderovania :shock: vzrástla neskutočne! scény z môjho projektu TDM ktoré sekali jak ... teraz idú 75FPS minimálne (predtým tak 25-30) a možem tam dať 300 postáv z armatúrami a neviemkoľko lámp a ešte nemá dosť :onfire:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc s prostredím
PříspěvekNapsal: úte úno 14, 2012 2:55 pm 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 15, 2008 2:50 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: áno
Takže neboli nijaké problémy pri importovaní modulov? Použil si oficiálnu RC1 verziu? Ak hej tak super, nepokazil sa Blender ale celé moje USBčko :D

Až sa im podarilo vyriešit aj ten bug, ktorý mi spôsoboval pád FPS na polovicu(paradoxne pri menšej zátaži) tak by to bolo ozaj super

A ešte taký detail: predtým si to spúštal na akej verzii?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc s prostredím
PříspěvekNapsal: úte úno 14, 2012 4:34 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
O jakom importovaní modulov si to písal? Teraz som trochu mimo :oops: ... hej mal som oficiálnu, veď som sem dával na to link predtým :wink:

výkon je veľmi dobrý,teším sa na "stable" release :emo20:

predtým som mal 2.6 ... tuším 2.61 no proste ten aktuálny a asi sa k nemu ešte dočastne vrátim, kvoli tomu, že tento RC stále padá


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc s prostredím
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2012 6:07 pm 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 15, 2008 2:50 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: áno
Chyba bola asi na kamarádovom USBčku :bomb:
A to padanie BGE po dlhšej dobe sa vyskytuje asi od 2.54ky takže neviem, či to opravia v dohladnej dobe. Test Blendera z SVNka prebehol úspešne, len v konzoli mi v hre pribudly nejaké chyby vyznačené červenými písmenami, niečo so "socket size" :emo23:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz