Právě je stř pro 19, 2018 6:41 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: GE EXE a TEXTURA
PříspěvekNapsal: stř úno 10, 2010 1:39 pm 
Offline
..
..

Registrován: stř kvě 20, 2009 12:45 pm
Příspěvky: 91
ZDRAVÍM,

chcel som si vyrobiť taký jednoduchý SCREENSAVER, ktorý na mojom PC ide OK. Keď som ho nahodil na iné PC, tak chýbala TEXTÚRA. Ako nastaviť a kde ich hodiť, aby si to ten EXE (SCR) súbor načítal aj na iných PC ?

VĎAKA


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GE EXE a TEXTURA
PříspěvekNapsal: stř úno 10, 2010 5:54 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
File -> External data -> pack into .blend file
:wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GE EXE a TEXTURA
PříspěvekNapsal: čtv úno 11, 2010 9:17 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
:shock: :shock: :shock: v blenderi sa daju robit screensavery???

ako pls?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GE EXE a TEXTURA
PříspěvekNapsal: čtv úno 11, 2010 10:38 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 26, 2007 8:23 pm
Příspěvky: 399
1adamm115 píše:
:shock: :shock: :shock: v blenderi sa daju robit screensavery???

ako pls?

screensavery jsou vlastne exe neboli kdyz prepises exe koncovku na koncovku screensaveru bude se to tak chovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GE EXE a TEXTURA
PříspěvekNapsal: sob dub 03, 2010 11:24 am 
Offline
..
..

Registrován: stř kvě 20, 2009 12:45 pm
Příspěvky: 91
No tak tie textúry idú OK, ale nie všetky
PREČO ???

Len som nahodil obrázok na PLANE
a jeden ide OK, a druhý len biela plocha
:emo04:

a keď dám

File -> External data -> pack into .blend file

tak namiesto písmen mi naskočia @@@@@@@

PREČO ???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GE EXE a TEXTURA
PříspěvekNapsal: sob dub 03, 2010 12:03 pm 
Offline
..
..

Registrován: stř kvě 20, 2009 12:45 pm
Příspěvky: 91
ako animovať farbu ??? klasicky cez IPO to nejako nejde v GE


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz