Právě je úte led 16, 2018 5:07 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát bře 11, 2011 7:38 pm 
Offline
.........
.........
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 25, 2004 1:45 pm
Příspěvky: 1517
Bydliště: Mělník
foret: jsem si to myslel (ale odsuzovat tě nechci)...řekl bych že pokud se dosáhne skóre 40.000, bude to úctihodný výkon...

Taky mě napadá hned několik vylepšení na odstranění slabostí programu...

BTW: zápis skóre funguje bezchybně.


Přílohy:
skore.jpg
skore.jpg [ 62.99 KiB | Zobrazeno 2930 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát bře 11, 2011 11:05 pm 
Offline
.........
.........
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 25, 2004 1:45 pm
Příspěvky: 1517
Bydliště: Mělník
to Milikiller: k programu bych ještě navrhnul několik drobností, který by dost pomohly...

1) - do hry bych zahrnul překlepy...čili pokud začnu psát, tak aby se eliminovala případná možnost lítat prstama po klávesnici a mačkat tak různá písmena bez ohledu na přicházející slova...
překlepy bych řešil sankcí (strhávání bodů z celkového skore, nebo ubírání svítivosti slunce)...

2) - bylo by velice dobré, pokud by mraky s těma slovama mohli plout přes ty čítače (svítivost, zvuk, skore)... přicházející mraky ze shora jsou čitelné o něco déle a vcelku to vadí... stejně po dobu hry není moc čas po těch ukazatelích koukat...

3) - upravil bych ještě možnost (případně zvážil) externího slovníku...není to ještě dokonalé a dá se toho zneužít, viz mé skore v top 5 (lehká)...stačí do slovníku zadat tři slova ve stylu aaa aaaa aaaaa, a rekord je na světě!

4) - možnost vypnout zvuk bych dal už na první stránku, a to ještě předtím než spustím hru... dále je zde obráceně znak zapnutého a vypnutého zvuku...když je zvuk zaplej, je tam křížek, což ale ve mě evokuje pocit, že zvuk je vyplej... k tomu mě napadá mít možnost vypnout zvuky odděleně, tzv. efekty (combo, dopsáni slova) + zvuk...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob bře 12, 2011 12:30 am 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 01, 2004 10:03 am
Příspěvky: 526
Bydliště: Most
O zneužitelnosti slovníku jsem už také přemýšlel... mam vymyšlené řešení, prostě budu kontrolovat počet slov ve slovníku... ale řešit jejich podobnost už je asi nad mé síly....

Vaše nápady jsou velice přínosné ale v téhle části vývoje už hodně těžko řešitelné...ale pokusím se, indikátor zvuku předělám, to je práce na chvilku, možnost vypnout všechny zvuky asi také přidám, ale ne selektivně to je už moc složité....

Sankce za písmena je bezva nápad, měl jsem ho také, ale s implementací je problém, žádá si to přepsat prakticky kompletně celou logiku generování mraků, i když teď když nad tím přemýšlím, ožná ne... zkusím jeden fígl a dám vědět jak to dopadlo.

S těmi mraky nad ukazetali, to bude asi těžký oříšek.. :/ ale zkusím to... i když osobně se mi líbí víc ukazatele nad... ale za pokus nic nedám..

Teď o víkend toho asi moc nestihnu..ale třeba se tu oběvím a se mnou nová verze...

Všem vám moc děkuji... Je fajn být po letech zase aktivní blenderista.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob bře 12, 2011 1:03 am 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 01, 2004 10:03 am
Příspěvky: 526
Bydliště: Most
Nedá mi to spát... Tak překlepy vyřešit půjdou... už to mam naprogrampované...

Seznamy v pythonu jsou neskutečně mocná věc... :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob bře 12, 2011 12:51 pm 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
tak me jeste napadla jedna vec, kdyby se to dokazalo portnout na mobily byla by to hooodne super vec na psani na mobilech s qwerty klavesnici ;) myslím že by to mohlo zaujmout i dost lidí v android marketu ;) :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob bře 12, 2011 3:13 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 01, 2004 10:03 am
Příspěvky: 526
Bydliště: Most
Je mi líto... blender je tak náročná svině, že na mobilech nemá co dělat, jedině nějekej alternativní engine. Zkouším už nějakou dobu psát aplikace pro android, ale nějak se nedaří... Java mi prostě nejde přez prsty


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 14, 2011 4:28 pm 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 15, 2008 2:50 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: áno
http://code.google.com/p/gamekit/ Game Kit podporuje Win, Lin a iPhone ale myslím, že v budúcnosti by sa niekto dosť skúsený mohol pokúsiť portovať ho na Android(tiež si chcem spraviť nejakú malú androidovú hru). Osobne som to ale nevyskúšal, netrúfam si to skompilovať pre android a iPhone nemám


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř bře 16, 2011 4:07 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 01, 2004 10:03 am
Příspěvky: 526
Bydliště: Most
nejnovější testovací verze
http://www.uloz.to/8313418/runtime-zip


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv bře 17, 2011 1:58 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 8:37 pm
Příspěvky: 1210
super hra a já na hry moc nejsem :-)

Martin S. :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon dub 04, 2011 12:11 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 01, 2004 10:03 am
Příspěvky: 526
Bydliště: Most
Tak hra jde nyní hrát přímo v browseru... :) Jupí

testujte na http://milikiller.ic.cz/mrakopis/.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz