Právě je sob črc 21, 2018 7:41 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hororovka - alpha
PříspěvekNapsal: úte bře 30, 2010 12:37 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Tuto je alpha-zatial je prostredie len test teda som robil iba na spravani zbrani, atd.
deleted

Paci sa vam to?


Naposledy upravil Paul 68 Rageous dne stř črc 07, 2010 1:39 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hororovka - alpha
PříspěvekNapsal: úte bře 30, 2010 2:48 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: pát bře 26, 2010 8:06 pm
Příspěvky: 134
Mel jsem mensi problem s instalaci, ale vyreseno, chyba u mne. Jinak se mi to libi. Ma to atmosferu, prijde mi to jako nejake psychedelicke levely z Max Payna. Az na tu "vanocni ozdobu" co na me ??zautoci?? ale to je zrejme jen test a aby tam neco bylo. Jinak mam trochu problem s tim chozenim, prijde mi to, jako by panak po podkladu bruslil. Ale to je, mam uz takovy pocit, vlastnosti vsech her delanych v gameblenderu. Jinak, kdyz na tom zapracujes, bude to dobre:)Osobne bych to zkusil vyladit do toho psycha, libi se mi i ta myslenka poletujicich kostek mimo mapu.Prijde mi to zvlastni, jako by se hrac ocitl v jinem prostoru. Ale jiste s tim mas sve umysly.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hororovka - alpha
PříspěvekNapsal: úte bře 30, 2010 7:16 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Sekalo mi to.
Nedalo sa to s takým fps hrať. :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hororovka - alpha
PříspěvekNapsal: úte bře 30, 2010 7:44 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
mne to vypise send/dont send error... :cry: neviem preco.. nemohol by si tu dat screeny??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hororovka - alpha
PříspěvekNapsal: stř bře 31, 2010 7:52 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
No pokial ide o tie kocky, tak tie su sucastou skriptu(tie sa neskor zneviditelnia), level je len testovaci aj spolu s nepriatelom, toto nebude psycho hra ale nieco medzi stalkerom a silent hill, hra je dost narocna i ked nechapem preco, kedze normalne ide mne 60fps ale iba ked sa divam vyssie, no ked posuniem o 0,5 cm, zrazu to klesne na 30fps ako keby tam bol frame limiter, pridavam obrazky, menu nie je ANI alpha-len test

PS:ak nemate geforce rady 8 vyššie alebo eqvivalent, hru ani neinštalujte.:D


Přílohy:
2.JPG
2.JPG [ 22.95 KiB | Zobrazeno 3358 krát ]
7.JPG
7.JPG [ 25.91 KiB | Zobrazeno 3358 krát ]
8.JPG
8.JPG [ 30.74 KiB | Zobrazeno 3358 krát ]
9.JPG
9.JPG [ 35.94 KiB | Zobrazeno 3358 krát ]
10.JPG
10.JPG [ 53.83 KiB | Zobrazeno 3358 krát ]
12.JPG
12.JPG [ 44.33 KiB | Zobrazeno 3358 krát ]
13.JPG
13.JPG [ 23.56 KiB | Zobrazeno 3358 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hororovka - alpha
PříspěvekNapsal: stř bře 31, 2010 11:35 am 
Offline
 ...
 ...

Registrován: pát bře 26, 2010 8:06 pm
Příspěvky: 134
A ty zbrane si tam vyzkousim kde?.)Ja mel jen nozik:)Jinak mi to jelo naprosto plynule. Jeste zkusim fraps, jake budu mit FPS
EDIT: nenapadlo mne promackat cisla.)Dobre to je, libi se mi model pistole, realny.S tim FPS mas pravdu, stabilnich tricet FPS a kdyz kouknu vzhuru tak vyskoci na 60.Presne jako to popisujes Ty, jako by tam byla nejaka linka s limitem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hororovka - alpha
PříspěvekNapsal: stř bře 31, 2010 5:10 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
mě jede tak 10-15fps :X (9500M GS ... a seká se mi to víc jak crysis warhead na high-very high :X )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hororovka - alpha
PříspěvekNapsal: pon čer 14, 2010 10:53 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 26, 2010 11:28 pm
Příspěvky: 392
Bydliště: Mělník
yokozuna404 píše:
Tuto je alpha-zatial je prostredie len test teda som robil iba na spravani zbrani, atd.

http://www.uloz.to/4415511/game.exe

Paci sa vam to?


Já z toho mám prd, nechce mi to ve Windowsech nainstalovat spouštěč... Nedá se s tím něco udělat?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz