Právě je pát dub 27, 2018 3:09 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Paci sa vam tato hra ?
Ano - pokracuj v nej 95%  95%  [ 20 ]
Nie - ser na to 5%  5%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 21
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout Free (alpha0.1)
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 11:27 am 
Offline
.....
.....

Registrován: sob srp 20, 2005 5:03 pm
Příspěvky: 539
1adamm115 píše:
Diky Neolker.. :-D Co sa tyka hry uz som pridal jedneho bossa :-) a trapim sa s dierami v stene po gulkach a s "tienami" tak pls help http://blender3d.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=7382


No s tymy problemami s hrou-urcite tam nezabudni pridat ten wrap_oal.dll. Inak s tienmi-nechapem moc coho chces dostiahnut, ak normalne tienov nad postavami, tak pouzi spot lamp, ci ho nechces pouzit? A stopy po gulke, zistuju natocenie normal myslim, najlepsie juknut na nejaky blend.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout Free (alpha0.1)
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 1:18 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
S tou inštaláciou som mal aj ja problém. Neviem či som ju inštaloval tam kde bol inštalačný súbor..ale asi hej.
Nevytvorilo to exe, a na začiatku inštalácie mi to hodilo dáku chybu.
na druhý pokus čo som to inštaloval do iného priečinku bolo všetko ok.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout Free (alpha0.1)
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 2:32 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 30, 2005 11:03 pm
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno-venkov
Jo díky už to valí.
Na první pohled prostě PARÁDA
Ale nedá mě to a zeptám se z kolika procent jsou převzaty modely z jine hry?
Pak bych určitě zmenšil pismo minimalně o polovinu, uvidíš že to bude vypadat líp.
Nicméně dobrá práce.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout Free (alpha0.1)
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 3:07 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
Ved som to tu uz pisal. Zombi je z dooma3 a ten dom z turbosquid. A preto som sa aj pytal ci by sa nenasiel niekto, kto by bol ochotny robit mi nejake modely :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout Free (alpha0.1)
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 4:17 pm 
Offline
.....
.....

Registrován: sob srp 20, 2005 5:03 pm
Příspěvky: 539
1adamm115 píše:
Ved som to tu uz pisal. Zombi je z dooma3 a ten dom z turbosquid. A preto som sa aj pytal ci by sa nenasiel niekto, kto by bol ochotny robit mi nejake modely :roll:

Nevsimol som si,zeby si to tu pisal, no je to pre mna teda troska sklamanie...ze to nie su tvoje veci...ale aj tak drzim palce.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout Free (alpha0.1)
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 4:56 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
Prosiiim pomozte mi!!! robil som nieco v inej vrstve ako obvykle a pustil som engine aby som to otestoval.. ale ked som stlacil esc neobjavilo sa pause menu ani sa hra nevypla!!
Prosiim nepoznate nejaku inu skratku na vypnutie?? ide o 2-hodinovu pracu ked sa mi to nepodari ulozit tak na tu hru serem.. :emo04: A blend1 je este z predosleho dna :emo04:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout Free (alpha0.1)
PříspěvekNapsal: pon led 25, 2010 1:25 am 
Offline
.....
.....

Registrován: sob srp 20, 2005 5:03 pm
Příspěvky: 539
No teda pochopit z toho co pises, ze co chces...je dost narocne...asi pisem neskoro ale: Skus este juknut do zlozky TMP, ktoru mas na disku,kde mas instalovany blender. Tam by to mohlo byt. Ale samozrejme, ja teda vzdy pred kazdym spustenim hry UKLADAM, ale tiez som sa poucil, az ked som napisal kus zleho kodu a ono sa to zavarilo a ja som stratil kopec roboty :-) to si hold musi kazdy zazit :-)

PS: a dve hodiny na tom nie je zas taka strata, ak chces aby ta hra bola dobra...na co ma nasliapnute, je to len zlomok....a este o takych hodin prides, ked napriklad zistis, ze kod ktory si cely den vymyslal je uplne na nic od zakladov, a ze to musis prepisat....
Iny problem vydim v tom, ze to rychlo vzdavas...tak sa bojim, ze to nedotiahnes...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout Free (alpha0.1)
PříspěvekNapsal: pon led 25, 2010 12:50 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Toto je väčšinou problém že si niekam pridáš senzor keyboard a dáš tam tlačítko escape.
Nemusí byť ani na nič napojený a z hry sa už nedostaneš.
A pokiaľ na niečo napojený je a má funkčnú hodnotu, a nemáš vyriešené po svojom ako sa z hry dostať, tak to je tiež problém.
S tým už nič nenarobíš a nezostane ti nič iné ako blender vypnúť násilím.
Ale tiež to môže byť tým že máš niekde v kóde nekonečnú slučku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: S.T.A.L.K.E.R. - Oblivion Lost
PříspěvekNapsal: sob úno 20, 2010 8:21 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
čoskoro sem hodím video a demo + screeny z dalsieho levelu
POZEITE SI PRVY PRISPEVOK


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned úno 21, 2010 11:10 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 30, 2005 11:03 pm
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno-venkov
No tak jsem na to mrknul a měl bych několik připomínek.
Celý level nemá absolutne žádné měřítko je to jak kdyby ten panák měl tak 20 centimetru a chodil v nejake šachtě.
Poskládat (vykrást) modely z jiné hry včetně HUD (ještě k tomu špatně) a prezentovat to jako svoji práci není dobrá cesta ke tvorbě her.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon úno 22, 2010 1:54 am 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
hmm co na to povedat... :? ...ja robim hry len tak pre svoje pobavenie a nechystam sa ich nejako prezentovat na strankach free hier alebo tak. A ako to myslis ze ten HUD je spatne???


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon úno 22, 2010 3:50 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 30, 2005 11:03 pm
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno-venkov
No mrkni na originál stalkera a projdi si nějákou chodbu.Uvidíš co myslím tím měřítkem.
Jinak pokud tě baví víc programování než tvorba grafiky tak si najdi někoho kdo ti s tím pomůže. Je lepší mít horší vlastní grafiku než krásnou, ale ukradenou.
Neber to jako nějáky nadávání, ale spíš jako radu, protože kdybys to tak jak to je teď prezenotval třeba na foru čekých her tak tě tam roztrhají.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon úno 22, 2010 4:42 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
no ja som tu uz aj predtym spominal ze tie modely su tam len zatial a ze ci sa nenajde niekto kto by mi tie modely robil... mozno sa niekto zlutuje aj tu na forku :roll:
z kamosov koho poznam co robi 3d grafiku tak ten to robi ako robotu (reklamy a ine) a ten by na to asi cas nemal :-(

a s tym meritkom mas asi pravdu ale chodby pod chernobylskou elektrarnou nemusia byt vzdy male a tesne... :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř úno 24, 2010 5:27 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 26, 2007 8:23 pm
Příspěvky: 399
1adamm115 píše:
no ja som tu uz aj predtym spominal ze tie modely su tam len zatial a ze ci sa nenajde niekto kto by mi tie modely robil... mozno sa niekto zlutuje aj tu na forku :roll:
z kamosov koho poznam co robi 3d grafiku tak ten to robi ako robotu (reklamy a ine) a ten by na to asi cas nemal :-(

a s tym meritkom mas asi pravdu ale chodby pod chernobylskou elektrarnou nemusia byt vzdy male a tesne... :-)

Co se tyce meritka tak problem je hlavne u schodu ty by rozhodne tak velky byt nemneli.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv úno 25, 2010 5:17 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
s tym meritkom som to uz vyriesil... Ale moze mi niekto povedat co sa stalo s tym stalkerom alternative co tu niekto robil??


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz